Cab – новий додаток для замовлення таксі, який запустили для поїздок Києвом. Сервіс пропонує фіксовані тарифи та -45% знижки на поїздки містом до початку серпня.

В Україні запустили новий онлайн-сервіс для замовлення таксі

Мобільний додаток доступний для IOS та Android. Наразі користувачі Cab можуть замовити автівку категорії підвищеного комфорту White Cab. Крім функції замовлення машини, за допомогою додатку можна вказати до чотирьох зупинок, зберегти популярні маршрути, оплатити поїздку карткою та готівкою.

Також у White Cab працює цілодобова служба підтримки, а в тариф входить дитяче крісло-бустер. За словами засновників, мета компанії – змінити уявлення про якість послуг і стандарти сервісу таксі.

Компанія планує додати можливість викликати різні категорії автівок найближчим часом. У серпні розробники збираються запустити клас Just, що стане відповідником «Економу», і додають: «Автівки класу Just від Cab матимуть вищий рівень сервісу та нижчу ціну в порівнянні з машинами аналогічної категорії конкурентів».

До початку серпня користувачі додатку пересуватимуться містом зі знижкою -45%

Засновники зазначають, що особливу увагу Cab приділяє безпеці пасажирів. Середній вік автівки автопарку White Cab – 1,5 роки. Кожна машина виїжджає на маршрут після проходження щоденного контролю стану автомобілю через систему фотоперевірок. А водії фотографують себе та документи перед початком роботи. Так компанія завжди впевнена в задовільному іміджі та професійній придатності працівників, а також у прийнятному косметичному стані автівок.

До початку серпня Cab надає знижку -45% на всі поїздки користувачам додатку.

 Cab запустила та ж компанія, що раніше створила суміжний проєкт WHITE CAB – таксопарк, яким кияни користуються вже понад три роки.


Матеріал підготовлено за підтримки Cab