Супермаркет Novus відкрили у ТРЦ Retroville, що на Виноградарі. Це вже 46 магазин мережі, його головна особливість – нові зони паназійської кухні та «Майстерня Шоколаду».

У супермаркеті представлений великий асортимент продукції, який налічує понад 50 тисяч продовольчих товарів, а також non-food сегменту. За словами бренду, Novus позиціює себе як місце, де можна купити все необхідне. Крім того, у супермаркеті розширили спектр послуг для клієнтів новими фудзонами.

Одна з новинок мережі – зона «Майстерня Шоколаду», де клієнти зможуть обрати солодощі на свій смак. «Кожен поціновувач солодощів знайде щось до душі в зоні шоколадниці. Усе виготовляють з якісних інгредієнтів і з турботою», – кажуть у Novus. 

Асортимент майстерні склали з урахуванням різних смаків клієнтів. Крім іншого, пропонують незвичні поєднання солоних цукерок із сиром Гауда та пармезаном. Чи більш традиційні солодкі десерти з ягідними й фруктовими смаками. Для тих, хто любить свіжі смаки – є десерти з лаймом. 

Окрім шоколаду, у зоні представлені й інші солодощі. Це макарони з фісташкою, апельсином, солоною карамеллю, бузиною та бананом. Пропонують також цукерки креативних форм, тарталетки, тістечка з маскарпоне, а ще зефір зі смаками смородини й манго-маракуя.

Готують вироби із залученням фахівців, а не автоматизованого обладнання. Крім того, використовують натуральні інгредієнти. У день відкриття супермаркету гостям дарували десерти з натурального шоколаду.

Ще одна новинка супермаркету – відділ The Lunch, де розташували зону піци. Піцейоло готують її в печі на очах у гостей і пропонують з’їсти готову страву на місці чи забрати додому. У меню – піци із сиром і з ковбасками власного виробництва Novus.

Крім того, у зоні The Lunch на відкритій кухні готують бургери, млинці та пропонують натуральні напої. Усі страви можна забрати із собою, для цього працює сервіс «to go». У Novus розповідають: «Готують на ваших очах, тож можна підглядати рецепти й секрети майстрів».

The Lunch Asia – нова фуд-зона в Novus, яку компанія розробила для шанувальників паназійської кухні.  Тут пропонують суші-сети, WOK-страви, том-ям із креветками, суп місо-рамен із куркою та смажені спринг-роли. Окрім звичного соєвого соусу, до меню додали такі позиції, як соус манго-чилі. 

У Novus у ТРЦ Retroville також працює зона фреш-бару, де готують фреші зі свіжих фруктів.

«Крім того, на вас чекають свіжі фрукти й овочі. Усі продукти зважуються на касі, Novus економить ваш час», – додають у компанії.

Ще одна зона супермаркету – пивний бар із великими вибором крафтового пива.

За словами компанії, вони планують розвивати та будувати подібні зони із солодощами й азійською кухнею й в інших супермаркетах мережі.

Адреса: проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville).


Матеріал підготовлено за підтримки Novus