PMHUB – це новий івент-простір, який відкрили в Києві. За словами засновників, місія проєкту – сформувати ідейне ком’юніті навколо сфери інновацій в Україні.

У PMHUB проводитимуть експертні конференції, хакатони, бізнес-сніданки, панельні дискусії, вебінари й розважальні IT-стендапи. А між івентами в хабі можна буде безкоштовно працювати.

Івент-простір PMHUB відкрили у червні в Києві

Основний простір локації – зала на 850 м², що вміщує посадку на 400 осіб та адаптується під будь-які формати подій. Також у PMHUB є тераса й дах по 400 м² з краєвидом на Печерськ. Вони дозволяють зонувати івенти та створюють необхідну атмосферу в центрі міста. Разом уся локація хабу вміщує до 1000 відвідувачів.

PMHUB облаштований панорамним екраном 14 х 4,5 метри для трансляції відео надвисокої чіткості. Професійне звукове та відеообладнання надали Front Pictures і «Лайтек». Одна з особливостей хаба – можливість проводити панорамні презентації у форматі кінотеатру та заходи на даху.

Наразі у PMHUB організовують онлайн-заходи, серед яких DevOps Fest, IT-конференція Technologication і хакатон Hack the Tech. «Велике офлайн-відкриття заплановано на серпень 2020 року. На заході зберуться світові лідери IT і бізнес-галузі», – додає артдиректорка PMHUB Оля Сафіна.

PMHUB проводить конкурс: будь-яка компанія може запропонувати ідею свого івенту, який можна провести на території хабу. Три найцікавіші проєкти, за версією команди PMHUB, виграють можливість утілити ідею безкоштовно. Захід можна буде провести починаючи з 1 липня, за умови, що не буде посилення карантинних норм. Подати ідею на конкурс можна за посиланням.

«Ми бачимо, як змінюються всі напрямки нашого життя і намагаємося відповідати. Відкриваючи хаб з унікальним освітнім контентом, ми ставимо собі за мету створити креативний майданчик у центрі міста, який стане епіцентром розвитку високотехнологічних індустрій», – зазначає керівниця проєкту Дар’я Сьома.

Адреса PMHUB: Київ, вул. Іоанна Павла II, 5.


Матеріал підготовлено за підтримки PMHUB