Бренд Toshiba, у рамках своєї рекламної кампанії #ЗалишайсяВдома, закликає громадян регулярно очищувати повітря в приміщеннях під час карантину. Компанія зазначає, що якість повітря впливає на стан здоров'я.

Фактори, що впливають на якість повітря в житлових приміщеннях – Toshiba

Бренд додає, що на якість повітря в приміщеннях впливають, крім іншого, пліснява, погана вентиляція приміщень та електричні прилади. 

Toshiba наголошує, що повітря в приміщеннях може бути до 10 разів гіршим, ніж на вулиці. А також, провокувати такі захворювання, як пневмонія та хронічні захворювання легень.

«Кожного дня ми вдихаємо мільйони мікроскопічних частинок і пилинок, які можуть провокувати небажані процеси в організмі,  як-от астма, алергії та серцеві захворювання. Крім того, разом з пилом ми можемо вдихати й віруси, які особливо небезпечні для людей похилого віку та тих, хто схильний до респіраторних захворювань», – додають у Toshiba.

Статистика впливу повітря на наше здоров'я, яку наводить бренд Toshiba

У рамках рекламної кампанії Toshiba також розповідають про чотири очищувачі повітря з функцією іонної стерилізації. За словами бренду, вони дозволяють позбутися пилу, бактерій, алергенів, вірусів і неприємних запахів.

Очищувачі повітря Toshiba позбавляють пилу, диму, бактерій і цвілу у великих кімнатах

Очищувачі повітря Toshiba це: модель CAF-X116XPL для спеціальних завдань; CAF-X83XPL із негативними іонами; CAF-X50XPL для невеликих кімнат; тихий очищувач CAF-X33XPL для маленьких кімнат. Завдяки негативним іонам очищувачі фільтрують алергени та бактерії. А комбінація негативних і позитивних іонів у моделі CAF-X116XPL фільтрує ще й віруси.

Усі моделі мають сучасний мінімалістичний дизайн, їх зручно переміщати квартирою.

«Під час вибору очищувача повітря зверніть увагу на наявність системи озонування або «плазми». Об'єм (обсяг) повітря, що очищується має варіюватися від 200 до 700 м³/год. Для великого приміщення обирайте потужні варіанти, але якщо квартира маленька, можна взяти й невеликий очищувач. Не забувайте також про функцію іонізації повітря – вона бореться з бактеріями, алергенами й вірусами», – зазначають у компанії.


Сайт
Facebook


Матеріал підготовлено за пдітримки Toshiba