Планування відпустки може викликати стрес. У такому разі продумайте відпочинок заздалегідь: це дає змогу обрати найкращий напрям для подорожі, знайти гарний готель і зручні квитки.

Мережа готелів Club Med пропонує знижки до 15% на раннє бронювання. Акція триватиме до 30 березня. У пакет пропозицій входить трансфер, проживання, харчування, бар і закуски, спа-центри, спортивні розваги та клуби для дітей від чотирьох років.

The Village Україна разом з мережею готелів Club Med розповідають про три літніх готелі, відпочинок у яких можна запланувати вже зараз.


Чому Club Med?

  • Club Med – це французька компанія, яка об’єднує понад 70 готелів у різних куточках планети. У мережі готелів Сlub Med гостям уперше запропонували all-inclusive та дитячі клуби.
  • Усі курорти Club Med розташовані серед особливих природних ландшафтів або заповідних зон.
  • Усі готелі, незалежно від рівня, працюють за системою premium all-inclusive. Це стосується не лише харчування, а й розваг, спортивних занять, дитячих клубів.
  • Циркова трапеція, водні лижі, вейкбординг, віндсерфінг, вітрильний спорт, теніс, йога та інші види спорту доступні на курортах Club Med. Під керівництвом професійного інструктора ви зможете як освоїти нові види спорту, так і перейти на новий рівень, якщо вже маєте певні навички. Крім того, брати участь у розвагах і займатися будь-яким із запропонованих
    60 видів спорту можуть діти будь-якого віку.


Для активного відпочинку

Palmiye

Кемер, Туреччина

Курортний комплекс Club Med Palmiye розташований біля Таврських гір на Середземному морі. Особливість комплексу в тому, що житлові бунгало для гостей розмістили серед сосен, пальм і бананових дерев.

Якщо ж ви втомилися лежати на пляжі та купатися в морі, обирайте вид спорту на власний смак. У Palmiye пропонують стрільбу з лука, циркову трапецію, вейкбординг, водні лижі, вітрильний спорт, волейбол, баскетбол, фітнес-ходу, а ще фітнес і теніс. Усі групові заняття входять у вартість пакету. А за додаткову плату пропонують вирушити на ранчо, що поруч із курортом, для уроків верхової їзди.

Для дітей

Найменшим гостям курорту пропонують провести час у дитячому клубі на території комплексу. В готелі є клуби для дітей від чотирьох місяців до 17 років. А діти від 8 років можуть спробувати себе в польоті на трапеції, катанні на водних лижах, віндсерфінгу та снорклінгу.

У пакет входить:

клуби для дітей від 4 до 17 років, харчування, бар і закуски, спорт з інструктором та анімація, вечірні шоу.


Для сімейного відпочинку

Gregolimano

півострів Евіа, Греція

На цьому курорті любителі пляжного відпочинку можуть обрати бунгало в сосновому лісі, а тим, хто цінує спокій і тишу, рекомендують забронювати невеликі будиночки в районі Olympe. Крім того, у Gregolimano відкрили нову лаунж-зону Olea Gourmet з панорамним краєвидом на Егейське море.

Серед спортивних розваг для дорослих ви знайдете водні лижі, вейкбординг, пляжний футбол і волейбол, теніс, кардіо- та силові тренування, вітрильний спорт, стрільбу з лука та інші.

Для дітей

Діти можуть проводити час у Mini Club Med і Junior Club Med, а також грати в теніс, займатися на трапеції, отримувати циркові навички. А за додаткову плату можна замовити екскурсії, які будуть цікавими для всієї родини. У готелі Gregolimano приймають дітей від двох років.

У пакет входить:

клуби для дітей від 4 до 17 років, харчування, бар і закуски, спорт з інструктором та анімація, вечірні шоу.


Для занурення в місцеву культуру

Cefalù

острів Сицилія, Італія

Club Med Cefalù відкрили 2018 року. Він став першим у Європі курортом категорії 5 «тризубців». Його головна ідея – персональний відпочинок і занурення в культуру Італії.

Серед розваг у Club Med Cefalù радять спробувати серфінг на електродошці, каякінг, снорклінг і йогу на падлборді. Після занять спортом вирушайте досліджувати невелике сицилійське містечко Чефалу, а за додаткову плату можна замовити спеціальні екскурсії з гідом. У готелі Cefalù приймають дітей від восьми років.

У пакет входить:

спорт і розваги, басейн, харчування, бар і закуски, вечірні шоу.


Офіційне представництво Club Med в Україні

Київ, вулиця Велика Житомирська, 20

(044) 200 03 03


Матеріал підготовлено за підтримки