Календар-комікс із супергероями випустили в METRO Cash & Carry. У центрі сюжету робочі будні рестораторів, готельєрів та інших професійних клієнтів компанії, яких наділили суперсилою. Календар розробили разом із креативною агенцією Ogilvy.

До роботи над календарем залучили ілюстратора, який намалював дванадцять сюжетів у стилістиці коміксів. Шеф-кухарів, барменів, кондитерів, адміністраторів – працівників галузі обслуговування – зобразили фантастичними персонажами. Наприклад, в одному із сюжетів коміксу шеф-кухар б’ється на ножах із велетенським восьминогом, у другому – піцейоло крутить основу для піци, створюючи навколо себе торнадо. Кожна сторінка – нова історія.

«Ми подивилися на наших професійних клієнтів, на виклики, які щодня постають перед ними, і те, як вони з ними справляються. Це ж просто неймовірно! Кожен із них сам собі Супермен, Бетмен і Спайдермен. Тож треба це показати», – розповідає про ідею коміксу Антон Жорін, голова департаменту маркетингу METRO Cash & Carry.

Окрім календаря, компанія METRO підготувала стікери з різними персонажами коміксу. Їх можна буде отримати безкоштовно 14 лютого (з 16:00 до 20:00) та 15 лютого (з 12:00 до 16:00) у всіх магазинах мережі METRO Cash & Carry.


Матеріал підготовлено за підтримки METRO Cash & Carry