ЦУМ представив новорічні вітрини, які обєднали темою «Фабрика подарунків». За задумом кожна вітрина – це певний етап святкового виробництва. 

Загалом створили сім вітрин: «Дизайн-майстерня», «Лабораторія», «Розкрійний комплекс», «Фарбувальна майстерня», «Складальний цех», «Конвеєрна стрічка» та «Cклад».

Першу вітрину – «Дизайн-майстерню» – прикрасили сніговою кулею з мініатюрою фасаду ЦУМ. Поряд з нею рухається іграшковий локомотив потяга. Далі – «Лабораторія». Тут манекени-науковці створюють новорічний подарунок за допомогою глітерного порошку, блискіток і кристалів.

Головними обєктами третьої вітрини, яку назвали «Розкрійний комплекс», стали вечірні сукні та символ різдвяних ярмарків – карусель. У «Фарбувальній майстерні» подарунок отримує забарвлення. Колір перетворює технічні деталі на яскраві аксесуари. Під час створення цієї вітрини використали акрилайт і лавову лампу.

Після того як подарунок став кольоровим, він потрапляє в «Складальний цех». Тут механізовані помічники збирають аксесуари. Відтак подарунок пакують у «Конвеєрній стрічці». Остання сьома вітрина – це «Склад», з якого  готові подарунки потрапляють на полиці універмагу. Для цієї вітрини застосували технологію «нескінченного дзеркала», що створює ілюзію нескінченності.

У нових вітринах поєднали різні стилі, механізовані об’єкти, кінетичні елементи та освітлення для створення гіпнотичного ефекту. За словами креативної команди, для новорічних вітрин 2019-2020 використали більше засобів ілюмінації, ніж для всіх попередніх.

Цього року новорічні вітрини ЦУМ перетворилися на «Фабрику подарунків»

Матеріал підготовлено за підтримки ЦУМ