Туристи зазвичай асоціюють Львів з площею Ринок і ратушею. Та, крім переповнених локацій, у місті є багато інших розваг. У центрі міста розпочав роботу пятиповерховий торговий центр Vernissage Lviv Mall. Головна ідея простору – тут продають товари тільки українських брендів.

The Village Україна разом з торговельним центром Vernissage Lviv Mall розповідають, що робити у Львові, коли ви вже бачили все.

торговий центр

VERNISSAGE LVIV MALL

вулиця Шевська, 12

ГОДИНИ РОБОТИ

Щодня з 10:00 до 22:00

facebook

instagram


Придбати одяг від українських дизайнерів


На пяти поверхах Vernissage Lviv Mall розмістили одяг від близько 30 українських брендів. Тут є костюми, вечірні сукні, спідня білизна та інші речі від дизайнерів, серед яких: Vabych, Foltovych, Yulia Fedetska, Lu.eL, Etnodim , DiaDia, Malva Florea, Fashion Factory, Eklectic, She by K.

Також у торговому центрі пропонують колекції молодих брендів: OZI, Liture Cashmere, OK Olena Krynytska, Shevchenko design studio, VCS, Fox lingerie, Damor, Kristina Lapsto.

А етноодяг представили такі марки, як ETNODIM, «Етно-крамниця» та «Моя світлиця».

«Ми ретельно підбирали орендарів, тому можете бути певні, що, обираючи тут одяг, ви купуєте якісні тканини, крій, унікальний фасон і стиль», – зазначають власники.


Обрати подарунки


На першому поверсі простору продають картини та листівки від My Wall і продукти від українських виробників. На другому – прикраси з натурального каменю від Molin Rouge та Ptashka, сумки зі шкіри та годинники з дерева від «Тайстри». А ще тут можна придбати косметику Mr. Scrubber та Lova Lova і керамічний посуд Ceramic Republic.

Крім того, у торговому центрі розмістили дві точки із сувенірами з символікою міста: Supermarket of Souvenirs і Blossom City.

Якщо шукаєте квіти, приходьте у квіткову крамницю, яку також розмістили на першому поверсі торгового центру.


Випити кави з краєвидом на старе місто


На останньому поверсі Vernissage Lviv Mal розмістили кафе. Тут можна замовити їжу, напої, львівську каву та кальян. Крім того, у торговому центрі є відкритий оглядовий майданчик з краєвидом на старе місто. Вхід вільний для всіх гостей Vernissage Lviv Mal.

Кафе і майданчик працюють з 10:00 до 02:00. 


Подивитися лазерне шоу


Vernissage Lviv Mall розташований у центрі Львова, тому керівництво створило ще одну розвагу для мешканців і гостей міста. Щопятниці, щосуботи та щонеділі з 20:00 на стінах торгового центру транслюється лазерне шоу з музичним супроводом. Захід проводять просто неба безкоштовно.


Знайти, чим ще зайнятися в місті


На першому поверсі Vernissage Lviv Mall створили туристичний центр для всіх охочих. У ньому можна замовити таксі, забронювати номер у готелі або апартаменти, замовити екскурсію та дізнатися про цікаві події, що проходять у Львові.

торговий центр

VERNISSAGE LVIV MALL

вулиця Шевська, 12

ГОДИНИ РОБОТИ

щодня з 10:00 до 22:00

facebook

instagram

Матеріал підготовлено за підтримки