Бренд Yana Belyaeva презентував спортивну колекцію осінь-зима 19/20 «Keep calm and play tennis». На назву команду надихнула гра в теніс, а зйомку провели на корті.

У новій колекції представили базові костюми, футболки та лінійку аксесуарів. Під час створення одягу бренд використовував бавовну, джинс, плащівку, щільний оксфорд, шкіру та інші тканини. Головними кольорами цього сезону стали червоний, персиковий, коричневий, помаранчевий, синій та сірий.

Акцент у колекції зробили на костюми оверсайз у чорному й білому кольорах із натуральної та екошкіри. Доповненням до костюмів став пояс і великі кишені. Спідниці, сукні та плащі з грубої тканини прикрасили плісируванням. А головним аксесуаром нової колекції Yana Belyaeva стала яскрава шовкова хустка. Її можна побачити як у класичному виконанні, так і на футболках. 

Більшість моделей має авторські принти. Бренд створив їх у колаборації з Дар’єю Єрмоловою. На них зобразили ракетки, що поєднуються у формі серця. «У них показали головний задум колекції – взаємодія двох початків як самостійних і повних одиниць, де ракетка символізує обмін енергією та почуттями партнерів», – зазначає команда Yana Belyaeva.

«Keep calm and play tennis» – це історія про кожну дівчину, яка хоче гармонійно взаємодіяти зі своїм партнером. Але важливо зрозуміти, що ця ракетка означає саме для вас», – коментує засновниця бренду Яна Беляєва.

Yana Belyaeva FALL-WINTER 19-20 from Yana Belyaeva on Vimeo.

Бренд Yana Belyaeva презентував нову колекцію осінь-зима 19/20 «Keep calm and play tennis»

Instagram
Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки Yana Belyaeva