Український бренд одягу в етнічному стилі ETNODIM створив нову колекцію суконь і вишиванок. Осінній фотопроєкт «Я з кіно» знімали на Київському морі спільно з фотографом Артуром Верховецьким. 

Зйомки стилізували під кіно, а модель зіграла роль протагоністки-новаторки в різних жанрах: бойовик, саспенс, мелодрама, мюзикл та трилер. Модель у кадрі показує, як зробити традиційну вишиванку сучасним елементом гардероба.

«У новій колекції ми говоримо про стиль одягу, як про жанр кіно. Це основна ідея проєкту, де ми презентуємо нові сукні почерком режисера», – коментують колекцію в ETNODIM.

У новій колекції презентували чотири вишиті сукні та дві вишиванки. Усі моделі лляні та мають оригінальний орнамент. Серед нового одягу від ETNODIM – сукня з широкими рукавами Marsh (2 980 гривень), сукня з аплікацією з вишивки Totem (3 600 гривень) та інші.

«Наша буденність поступово перетворюється на кінематографічну картину життя. Стиль молоді нагадує героїв французького кіно або акторів сміливих артхаусних фільмів. Тому кожна модель у новій колекції презентує новий жанр фільму. Наприклад, сукня Marsh – це бойовик, модель Totem – детектив, а вишиванка Медуза Blue – трилер», – зазначають автори ідеї проєкту.

Instagram


Матеріал підготовлено за підтримки ETNODIM