Reserved презентував фешн-фільм – Ciao Kendall! – до нової колекції осінь-зима 2019/2020. Героїнею відео стала Кендалл Дженнер – модель і нове обличчя бренду.

Модель Кендалл Дженнер – нове обличчя RESERVED

У відео від американського режисера Гордона фон Штайнера модель перевтілюється у зірок кінострічок: вона танцює, спокушає та заграє з камерою. Дія сюжету відбувається на італійській віллі у стилі бароко, де Дженнер грає різних персонажів. В одній сцені вона нагадує акторку Софі Лорен з фільму «Шлюб по-італійськи», в іншій – Наталі Портман з «Леона». А в кінці відео Дженнер стає русалкою, яка плаває у акваріумі. 

«Кендалл міняє багато образів у цій кампанії. В одній сцені вона італійська аристократка зі старих фільмів, в іншій – божевільна ретро-дівчина, захоплена танцями. Ми бачимо в ній як молоду бунтарку 1990-х, так і сирену, що плаває у великому акваріумі», – пояснюють у креативній команді.

Всі образи героїні фільму складені з нової колекції бренду Reserved осінь-зима 2019/2020. Створенням луків займався стиліст Джейкоб К., що співпрацював з Кендалл над її обкладинкою для італійського Vogue. 

Reserved  презентував фешн-фільм «Ciao Kendall!» до нової колекції осінь-зима 2019/2020

 Раніше обличчям рекламних кампаній Reserved були Кейт Мосс, Сінді Кроуфорд, Адвоа Абоа та Ірина Шейк.

 Гордон фон Штайнер, сценарист, режисер і хореограф фільму Ciao Kendall!, працював з такими великими домами моди, як Prada та Gucci. Він також зняв попередні фільми для Reserved – #ILoveYouCindy і #IcanBoogie.


Матеріал підготовлено за підтримки Reserved