1 жовтня у КВЦ «Парковий» відбудеться Kyiv Smart City Forum 2019. Представники влади та громадськості, підприємці, експерти та урбаністи обєднаються, щоб обмінятися досвідом і відкрити нові шляхи для співпраці.

Організатори форуму назвали п’ять тенденцій у розвитку сучасних міст, про які експерти розповідатимуть на форумі.


ДЖЕЙМІ ХЕЙВУД

Генеральний директор, регіон Північна та Східна Європа, Uber

Розумний транспорт

Швидко переміщатися містом, замовляти доставку їжі та навіть орендувати вертоліт – це реальність платформи Uber. Джеймі Хейвуд, генеральний директор Uber у регіоні Північної та Східної Європи, розповість на форумі про обєднання доступних технологій в єдиний пул, динамічну маршрутизацію та додаткові функції безпеки.

«Постійне технологічне вдосконалення Uber вже стало частиною ДНК нашої команди», – коментує Хейвуд.


Ден Кінкед

Архітектор та директор Національної практики міського дизайну, США

Smart-урбаністика

Ден Кінкейд, технічний директор Detroit Future City Strategic Framework Plan, розповість, як ініціативи, аналітика та діджиталізація визначають нове майбутнє для міст США. Урбаніст поділиться досвідом, як перетворити занедбані промислові обєкти у творчі кластери, як вони завдяки стратегіям енергопостачання та інтелектуальним системам можуть відродити цілі райони.

«В епоху діджиталізації будівлі та цілі райони використовують розумні технології для управління. Сьогодні ми координуємо архітектурне проєктування, зокрема, за допомогою технологій. Цифрове виготовлення архітектурних компонентів допомагає знизити вартість і створити більш витончений простір», – пояснює Кінкейд.


Франс-Антон Вермаст

Радник зі стратегії та smart city амбасадор, Amsterdam Smart City, Амстердам

Блокчейн

Франс-Антон Вермаст, радник зі стратегії та smart city амбасадор ASC, на форумі поділиться досвідом впровадження блокчейну в різні проєкти Amsterdam Smart City.

«Ми використовуємо блокчейн для роботи з великим масивом даних. Кожен департамент і кожне міністерство завдяки цій технології можуть відкрито обмінюватися інформацією. Співпраця та взаємодія між ланками міського управління – ось результат роботи успішного блокчейн-проєкту», – коментує експерт.


Алекс Тан

Директор з питань інновацій, M1 Limited, Сінгапур

5G та інтернет речей

Алекс Тан, директор з питань інновацій M1 Limited, із Сінгапуру розповість про те, як інтернет речей і розумні міста змінюють Сінгапур за допомогою 5G, а також поділиться прогнозами розвитку інформаційних технологій на найближчі п’ять років. Експерт детально пояснить, як у Сінгапурі взаємодіють державний і приватний сектори і які моделі співпраці можуть бути корисні Україні.


Юрій Назаров

Директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, Київська міська державна адміністрація

Країна в смартфоні

Юрій Назаров, директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА, презентує електронні сервіси та послуги. Також він поділиться планами міської влади щодо діджиталізації Києва на наступний рік. Особливу увагу Юрій Назаров приділить міському додаткові Kyiv Smart City.

Kyiv Smart City Forum 2019 – це понад 3 000 учасників, 60 спікерів, тематичні секції та виступи у форматі Short Talks, 1 000 м² smart expo zone з інноваційними рішеннями, тест-драйви електрокарів і гібридів на вертолітному майданчику КВЦ «Парковий», нетворкінг для вибудовування міцних партнерських відносин у рамках Kyiv Smart City Forum 2019!

Купити квиток на форум

Подія у Facebook

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ