У ресторані Toloka запустили новий кулінарний проєкт V&W Project. Його мета – ознайомити українців із сучасним баченням традиційних страв української кухні: вареників і галушок. Проєкт триває до 30 вересня.

У Меню V&W Project є шість позицій: смаженi веганськi вареники з нутом у томатному coyci з естрагоном (85 гривень), вареники зi щукою по-одеськи у coyci вiд шефа (105 гривень), вареники з телячими щiчками у вершково-грибному coуci (105 гривень), вершковi галушки з качкою (125 гривень), галушки з печiнкою та трюфельним маслом під вершковим соусом з червоного вина (115 гривень), картопляні галушки під соусом з перцю та сиру (95 гривень).

Також у Toloka зробили два види вареників для тих, хто віддає перевагу солодким варіаціям страви. Це вареники з вишнею та ягідним соусом (95 гривень) і зі сушеною сливою та горіхами (95 гривень).

До вареників і галушок у Toloka пропонують шість видів вин

Крім того, до вареників і галушок пропонують шість видів вин (50 гривень/келих), що підбирають окремо під кожну позицію з меню. Шеф-кухар зазначає, що під час замовлення вина орієнтуватися потрібно саме на соус, а не на начинку замовленої страви.

«Українці звикли бачити вареники та галушки великими, пухкими, зі значною кількістю тіста та грубуватою начинкою. І запиваємо ми їх зазвичай не вином, а чимось міцним. Тому ми вирішили надати цим стравам більш ніжної текстури тіста, попрацювали з різними соусами й зробили більш вишуканими начинки. Так зявився Varenyky&Wine Project», – розповідає шеф-кухар ресторану Денис Подобед.

Адреса: місто Вишневе, вулиця Європейська, 31-А
ГОДИНИ РОБОТИ: 09:00-22:00
Facebook


Матеріал підгтовлено за підтримки Toloka