Нову фітнес-студію hiitworks відкривають 28 серпня у розважальному центрі «Ультрамарин» біля метро «Вокзальна». 

У hiitworks-«Ультрамарин» пропонують такі ж послуги, як в інших студіях мережі. Це групові заняття для будь-якого рівня підготовки, персональні тренування та індивідуальні програми, розроблені для схуднення, нарощення м’язів тощо.

Нова студія hiitworks розташована на четвертому поверсі «Ультрамарину» 

Особливість групових тренувань від hiitworks у тому, що тривають вони лише 45 хвилин і проходять у невеликих групах. Завжди під контролем тренера.

«Ми враховуємо сидячий спосіб життя, напружений графік і всі потреби сучасних людей, що живуть у великому місті. Короткі тренування побудовані так, щоби дати навантаження на м’язи всього тіла, правильний імпульс для ендокринної та нервової систем. Не виснажити людину, а зарядити бадьорістю», – коментує систему тренувань співзасновник hiitworks Ярослав Сойніков. 

28 і 29 серпня на честь відкриття у hiitworks-«Ультрамарин» гостям запропонують два дні безкоштовних тренувань із 7:00 до 21:00. Скористатися пропозицією можна лише за попередньою реєстрацією.

Діятимуть також знижки на абонементи. На «Безліміт» на шість і дванадцять місяців діятиме знижка 30%, на три місяці 20%, на один 15%. 

Інші студії мережі: Поділ – вул. Верхній Вал, 2; Набережно-Хрещатицька, 37; Печерськ – вул. Коновальця, 36-Д; Берестейська – вул. Машинобудівна, 41; Теремки – вул. Вільямса, 6.

 hiitworks – це мережа студій, яка пропонує систему тренувань для зайнятих людей. Допомагає привести себе в форму тим, хто обмежений у часі на спорт.  Студія в «Ультрамарині» – шоста локація мережі у Києві і друга, відкрита за франчайзинговою програмою, що стартувала цього літа.


Коли

пн-пт 07:00-21:00

сб-нд 10:00-16:00

Де

м. Київ;

вул. Липківського, 1-А, 4 поверх

Facebook



Записатися на безкоштовне заняття


Матеріал підготовлено за підтримки hiitworks