Супермаркет Novus відкриють у ТРЦ Sky Mall наприкінці вересня. У компанії стверджують, що це буде найбільший магазин мережі у Києві.

Загальна площа нового Novus становить 12 000 квадратних метрів, з них 6 300  – торгові зали. За дизайн флагманського супермаркету відповідала студія Architectural Bureau Stupak. В оформленні простору використали натуральні матеріали, зокрема дерево, метал, скло та камінь. Застосували також нові принципи зонування простору та сучасну навігацію для покупців. 

У новому Novus в ТРЦ Sky Mall продаватимуть товари власного імпорту з 55 країн

На вітринах магазину розмістять QR-коди з переліком продукції, готових страв тощо. А в різних частинах торгового залу встановлять digital-екрани з інформацією про акції магазину, представлену продукцію та інше. Ще одна особливість нового Novus – його обладнають терміналами самообслуговування. 

У новому супермаркеті розширять асортимент товарів. Загалом у Novus у ТРЦ Sky Mall продаватимуть близько 50 000 найменувань, зокрема 5 000 товарів власного імпорту та 980 товарів власних торгових марок.

Крім того, в Novus пропонують нові лінійки заморожених та охолоджених морепродуктів. Додадуть і позиції яловичини, яка дозріває в спеціальному холодильнику безпосередньо в торговому залі. Крім того, розширять набір екзотичних фруктів і продукції в категорії «Лінія здоровя».

У супермаркеті працюватиме оновлений винний відділ, де продаватимуть 1 100 позицій вина із 20 країн. Тут також розмістять дегустаційний стіл, де професійний сомельє буде проводити безкоштовні дегустації алкогольних напоїв. 

У Novus працюватимуть оновлені кафе The Lunch та пивний бар The Bar. Гостям запропонують піцу власного виробництва з італійської печі, салат-бар і фреші. А також оновлене меню готових страв європейської, азійської та кухні країн Латинської Америки. 

Змінили і набір непродовольчих товарів – додали 700 нових позицій, серед яких колекції посуду, косметики та побутової хімії. Окремий відділ присвятили товарам, що підходять під стандарти подорожей з ручною поклажею в літаку. 

«Під час підготовки асортименту для супермаркету в ТРЦ Sky Mall був проведений аналіз ринку супермаркетів Києва, враховані всі останні тенденції та показані сезонні пропозиції», – коментує відкриття нового Novus директорка департаменту категорійного менеджменту Дарія Іванченко.

 Мережа супермаркетів Novus працює на українському ринку з 2008 року. Сьогодні під брендом мережі працюють 44 маркети у столиці та Київській області, а ще у Рівному, Черкасах, Тернополі, Миколаєві та Корці. Супермаркет Novus у ТРЦ Sky Mall стане 28 точкою мережі у Києві. 


Матеріал підготовлено за підтримки NOVUS