Робити подарунки не менш приємно, ніж їх отримувати. Це пов'язано з емоціями, які ми відчуваємо, коли бачимо радість іншої людини. Але вибір часто стає випробуванням: знайти щось практичне та гарне буває непросто. Щоби полегшити вибір, флористи магазину квітів та подарунків Don Pion розробили колекцію букетів у прозорих сумках. Такі шопери можна використовувати щодня. А з 14 по 21 серпня Don Pion розігрує букет протеї у стильному шопері та прозору бананку серед підписників у Instagram.

The Village Україна разом з Don Pion розповідають про шість красивих і практичних букетів у сумках.

Букет у шопері «Літні соняшники»

 Це букет великих соняшників із зеленими гілками. Після замовлення квітів у прозорому шопері сумка залишиться на згадку і стане в пригоді під час шопінгу, прогулянок і поїздок.

Ціна: 640 гривень


Букет у шопері «Любов і місто»

Квіти протеї, аглаоморфи та астільби видаються екзотичними. До того ж такий букет має добрий вигляд навіть після висихання та вдало доповнить інтерєр. У комплекті йде прозорий шопер на всі випадки життя.

Ціна: 1 425 гривень


Букет у сумці «Місто і пристрасть»

У яскравому букеті фіолетових відтінків поєднали гілочку орхідеї Ванда, еустому, стіфу, антуріуму, евкаліпт і кортадерію. А стильна багаторазова сумка стане чудовим доповненням подарунка.

Ціна: 1 850 гривень


Букет у сумці «Ніжний сухоцвіт»

Сухоцвіти не потребують води й будуть яскравими понад рік. Тому цей букет у поясній сумці збережеться надовго не тільки в пам’яті. Стильний аксесуар разом із букетом можна подарувати коханій, подрузі або навіть собі.

Ціна: 1 405 гривень


Сумка з квітами «Лаванда»

Якщо всі букети здаються банальними, оберіть на подарунок лаванду. Комплімент із французької лаванди у прозорій поясній сумці – це просто і дуже щиро.

920 гривень


Квіти в бананці «Екзотичний поцілунок»

Цей букет містить еустому, антуріум, гвоздику Green Ball, краспедію та сухоцвіт. І все це у фіолетово-жовтих відтінках має свіжий та стильний вигляд. Композицію можна подарувати разом із бананкою, що доповнена актуальним цього сезону широким поясом. «Full of love. Full of flowers», – а що ще треба.

Ціна: 869 гривень


Вигравайте букет «Любов і місто» у прозорому шопері


  1. Підпишіться на Instagram @donpionua.
  2. З 14 по 21 серпня відмітьте в коментарях до конкурсного посту подругу, якій хочете замовити доставку квітів.
  3. Якщо подруга зробить фото із сумкою та відмітить на ньому @donpionua, ви отримаєте прозору сумку на талію та букет.

Зробити подарунок


Матеріал підготовлено за підтримки