Thestol – безкоштовний додаток для бронювання столиків, який запустили у Києві. За його допомогою можна обрати заклад зі списку та зробити онлайн-бронювання на конкретний час. 

За словами розробників, мета thestol – спростити процес відвідування ресторанів. У додатку можна налаштувати пошук закладів за геолокацією чи додатковими фільтрами: середній чек, кухня та особливості (жива музика, дитяча кімната тощо).

За допомогою застосунку можна:
 бронювати столики;
 шукати заклади за допомогою фільтрів (за геолокацією, кухнею, розвагами та іншим);
 переглядати картки закладу з фото, меню та цінами;
 залишати відгуки та оцінки закладам;
 отримувати персональні знижки та повідомлення про «щасливі години»;
 отримувати новини про дегустації, нові меню, сезонні страви та заходи.

«Thestol є і буде залишатися безкоштовним для користувачів. Він навіть допоможе економити гроші на відвідуванні закладів та отримувати кешбек. Зараз cервіc безкоштовний і для закладів, аби люди зрозуміли, як це працює та яка користь від програми», – зазначає розробник додатку.

Поки що завантажити застосунок можна лише на платформі IOS, проте автори обіцяють найближчим часом запустити його для користувачів Android.

 Сервіс thestol створила молода команда розробників з Києва. Нині проєкт запустили в столиці. Але згодом він запрацює на території України у Львові, Одесі та Харкові, а також за кордоном у Польщі, Німеччині та Великобританії.

Завантажити додаток


Матеріал підготовлено за підтримки thestol