Вебпортал із працевлаштування hh | grc створив освітній проєкт Talent ON для всіх, хто шукає роботу. Це цикл вебінарів, офлайн-зустрічей та публікацій у телеграм-каналі з однойменною назвою @talent_on.

hh | grc запустив проєкт у рамках ребрендингу. Мета Talent ON – допомагати людям будувати кар’єру та реалізовувати себе у професії. 

Вебінари від Talent ON – це виступи лідерів думок, працівників українських і міжнародних компаній та організацій. Лектори ділитимуться лайфхаками, стратегіями пошуку роботи і відповідатимуть на питання, які виникають у людей під час пошуку або зміни роботи та самопрезентації.

На пілотному вебінарі експерти з hh | grc, «Датагруп», Adidas Ukraine та AIESEC Ukraine ділились стратегіями та лайфхаками для створення резюме. Другий присвятили темі «Вік працевлаштуванню не завада». На ньому спікерами стали експерти з hh | grc, «Юрія-Фарм» та фонду «Життєлюб». Крім того, 24 липня Вячеслав Сотник, директор з маркетингу та PR у hh | grc, провів вебінар «Success stories: як маркетологу пройти співбесіду».

Наступні заходи відбудуться за розкладом:
 
вебінар «Кар’єра в медіа: переваги та підводні камені» – 31 липня;
 вебінар «Кар’єра в банківській сфері: переваги та підводні камені» – 14 серпня.

Вебінари безкоштовні, але потрапити на них можна лише за попередньою реєстрацією на сайті.

Ще один формат Talent ON – офлайн-зустрічі. Перша зустріч на тему «Успішна кар’єра у будь-якому віці» відбудеться 8 серпня. На ній розкажуть про можливості працевлаштування та вимоги роботодавців; чого бояться рекрутери і як зруйнувати стереотипи, пов’язані з віком. Спікерки – керівниця екпертно-аналітичного центру hh | grc Юлія Дрожжина та директорка з управління персоналом ТОВ «ПБГ Ковальська» Альона Кавка.

Лекцію проведуть для підопічних з благодійного фонду «Життєлюб» та учасників проєкту «Працелюб». Щоб потрапити на захід, потрібно написати на пошту [email protected].

У рамках проєкту Talent ON також запустили однойменний Telegram-канал. У ньому публікують анонси вебінарів і корисних подій, найактуальніші поради та пропозиції від роботодавців.

«Соціальна місія Talent ON – підвищити грамотність населення у кар’єрних питаннях. Проєкт створили задля формування культури обізнаності та етичності під час пошуку роботи, самопрезентації, спілкуванні з роботодавцем. За підсумками кількох вебінарів вже можна зробити висновок щодо запиту суспільства на цей контент як серед студентів, так і серед людей зі значним стажем роботи. Дуже тішить активність і відкритість учасників, їхні позитивні відгуки налаштовують на подальший розвиток Talent ON. І ми не будемо зупинятися!» – коментує Вікторія Пилипенко, керівниця освітнього проєкту Talent ON.

Крім того, всі, хто шукає роботу, можуть розмістити своє резюме на сайті.

Telegram
опублікувати резюме
Реєстрація на вебінари


Матеріал підготовлено за підтримки hh.ua | grc