Фестиваль Santa Muerte Carnival проведуть 19 та 20 липня на території Арт-завод Платформа. Подію від Ulichnaya Eda організують у стилі карнавалу, який щорічно проходить у Мексиці.

На два дні локація Арт-завод Платформа перетвориться на мексиканське місто La Platforma, зі своїм мером та мешканцями. Перших 400 відвідувачів на вході зустріне сам голова міста разом з музикантами та пригостить текілою. Після цього – проведе екскурсію поселенням і розповість про найкращі локації для фото.

Santa Muerte Carnival у 2018 році

Обидва дні фестивалю працюватимуть такі сцени: головна на Piazza 1, акустична на Зеленці, а також з DJ-station перед Арт-домом. На останній гості зможуть знайти «найстарішого жителя Потойбіччя» – «Черепа» заввишки три з половиною метри.

Карнавальна хода та вогняне шоу триватиме з 22:00 до 22:30 і завершиться біля головної сцени на Piazza 1. Одразу після ходи розпочнуться виступи хедлайнерів карнавалу. 19 липня для гостей співатиме Michelle Andrade, а 20 – Rumbero’s.

На фестивалі організатори обіцяють встановити 50 точок фудкорту. Мексиканську кухню представлять 10 ресторанів: El Lucador, Me Gusta, TAKi BULO, Taco House, Tequila House, Arizona Tacos, Ambrosia Gourmet, Smoked mexico, Mexicano’s tochkas, Soul kitchen.

У павільйоні Litera 3.1 можна буде взяти участь у квесті. Для цього треба зібрати команду з 7-10 людей та виконати всі завдання під час блукання лабіринтом. Далі гості потраплять у «потойбічний світ вічного життя», де їх нагородить «її величність La Santa Muerte». У перший день лабіринт працюватиме до 02:00, а у другий – до 00:00.

Крім того, на локації Litera 3.1 можна буде зробити грим у зоні Sugar Skull, а у павільйоні Market 3.1 придбати вбрання у мексиканському стилі. 

У рамках Santa Muerte Carnival у просторі Loft зроблять дитячу зону. 19 липня з 19:00 до 23:00 працюватиме дитячий садок, у якому буде місце для годування і сповивання немовлят, зона майстер-класів і показ мультфільмів. 20 липня з 15:00 до 23:00 серед розваг для дітей будуть: тату-зона, майстерня творчості, зона аквагриму, шоу-програма з Дракулою та скелетами, дитяча дискотека з метафаном та показ мультфільмів.

Два дні Арт-завод Платформа працюватиме у режимі La Platforma

Де: Київ, вулиця Біломорська, 1-А
Коли: 19 липня, 19:00-03:00
20 липня, 15:00-03:00
Квиток на вході – 300 гривень
Квиток при онлайн-передзамовленні (до 18 липня) – 250 гривень
Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки Ulichnaya Eda