З 18 по 20 червня Oriflame Україна проводить «Дні Швеції в Оріфлейм» – три дні відкритих лекцій, майстер-класів та конкурсів. Мета заходу – ознайомити гостей з культурою Швеції, де заснували бренд Oriflame.

Кожен день матиме свою тематику: сім’я та краса, бізнес і здоровий спосіб життя. «Дні Швеції в Оріфлейм» проведуть у сервісному центрі Oriflame Cosmetics Україна на вулиці Лисенка.

18 червня – День сім’ї та краси

Реєстрація

Початок заходів першого дня – об 11:00. Візажисти запропонують зробити макіяж жінкам та аквагрим дітям. Фотографії на згадку можна буде зробити у спеціальних фотозонах. Поряд встановлять табличку із хештегом, за яким пізніше розіграють приз від компанії Electrolux.

Поки дітей розважатимуть аніматори, гості зможуть послухати лекції про гендерну рівність, виховання дітей у Швеції, успішних мам і догляд за шкірою. Після лекцій проведуть вікторину на знання Швеції.

У День сім'ї та краси окрім лекцій і розіграшів проведуть благодійний ярмарок

З 12:30 до 13:00 організатори проведуть конкурси, розіграш дитячих наборів кухонної техніки та віконного пилососа. Крім того, фонд допомоги онкохворим дітям «Таблеточки» влаштує благодійний ярмарок.

19 ЧЕРВНЯ – БІЗНЕС-ДЕНЬ

РЕЄСТРАЦІЯ

Події другого дня триватимуть з 17:00 до 19:00. Спочатку покажуть фільм про Швецію у VR-оклярах, а далі розпочнуться лекції:
 від проєкт-менеджерки Oriflame Марти Свистун про роботу компанії;
 від представника шведської IT-компанії Beetroot про ведення бізнесу, стартапи та робочу культуру;
 від власниці консалтингового агентства про sustainable business;
 від компанії Electrolux про історію та цінності бренду.

Після лекцій Electrolux розіграє серед зарестрованих гостей пилосос.

20 червня – День здорового способу життя

РЕЄСТРАЦІЯ

Третій день розпочнеться о 17:00 з презентації «Wellness – шведська історія довголіття» від Ольги Воробйової. Продовжить тему довголіття дієтолог Олександр Кущ. Він розповість про основи активності, харчування і спілкування та їхній вплив на людину.

Кожного дня на заході будуть проводити тематичні лекції

Окрім теоретичної частини, гості зможуть потренуватися з реабілітологом Олександром Єрьоміним. Після фізичної активності всіх пригощатимуть коктейлями та продемонструють можливості міксера від Electrolux, який також розіграють у вікторині. Цього дня організатори радять гостям приходити у зручному одязі.

«Я розповім про профілактику зміцнення опорно-рухового апарату, а саме – що потрібно робити для запобігання травм під час бігового навантаження, для зміцнення стабілізаторів гомілкостопа та колінного суглоба. Розповім, як зміцнити м'язи кору для запобігання декомпресії хребта», – зазначає Олександр.


Де:
вул. Лисенка, 2/1,
сервісний центр Oriflame Cosmetics Україна

Коли:
18 червня з 11:00 до 13:00
19-20 червня з 17:00 до 19:00

Сайт 


Матеріал підготовлено за підтримки Oriflame