З 15 по 16 червня Дім французького інтер’єру Artichoke проведе Artichoke Vintage Market Vol. 6 – ярмарок антикваріату та ретро-речей. Це вже шостий маркет, який відбудеться у внутрішньому дворику шоуруму Villa Verde на Подолі. На події представлять вінтажний посуд, прикраси та предмети декору.

Локація маркету – дворик шоуруму Villa Verde на Кирилівській

Події маркету:

 Першого дня заходу о 18:00 організатори влаштують аукціон, головним лотом якого стане літографія Пабло Пікассо з автографом. Участь в аукціоні за попередньою реєстрацією.


 У другий день маркету влаштують лекторій. О 14:00 пройде лекція «Ідентифікація речей», де гості Artichoke Vintage Market навчаться визначати  антикваріат і його вартість. А о 16:00 на лекції «Історія речей» організатори розкажуть про еволюцію предметів щоденного використання.

 Також на другий день ярмарку о 17:00 покажуть три українські фільми початку XX століття: «Людина з кіноапаратом» (1929 р.) режисера Дзиґи Вертова, «Навесні» (1929 р.) Михайла Кауфмана та «Ягідка кохання» (1926 р.) Олександра Довженка.

Крім того, кожен гість ярмарку зможе принести власні речі на експертизу щодо їхньої цінності та виставити їх на продаж. А в ретро-ательє, яке працюватиме два дні, можна буде зробити світлину на триногий фотоапарат.

Вхід на маркет вільний, можна також із тваринами.

Де: шоурум Villa Verde (вулиця Кирилівська, 102)
Коли: 15-16 червня, 11:00-20:00

стежте за подією у Facebook


Зареєструватися на аукціон


Матеріал підготовлено за підтримки Дому французького інтер’єру Artichoke