Вікенд у Львові – завжди хороше рішення. У цьому місті поєднується самобутня архітектура з європейським сервісом та цінами, що приємно дивують. Але для того, аби вихідні вдалися, потрібно відповідально та ретельно обрати житло.

У центрі Львова відкрили новий бутиковий готель «Ференц». Розповідаємо, чому саме там варто забронювати номер для найближчої подорожі.


Готель «Ференц»

Львів, вулиця Ференца Ліста, 4

+380671136767

https://ferenc-hotel.com.ua



Вулиця Ференца Ліста


Львівський готель «Ференц» розташований на найвужчій вуличці міста, яка носить ім’я відомого композитора та піаніста – Ференца Ліста. Вулиця особлива тим, що розташована у самому серці Львова, але водночас тиха та не заповнена натовпом туристів – наче це місце лише для «своїх».

Будівля готелю зведена в 1895 році за проектом відомого львівського архітектора Вінцента Яна Равського. За столітню історію будинок зазнав кількох реконструкцій. У 2018 році за участі українських дизайнерів тут облаштували новий готель «Ференц» на 35 номерів, кожен з яких має унікальний дизайн.


Власне пиво і тераса


Пивний ресторан розташований на цокольному поверсі готелю. Тут представлені різні види ірландського, бельгійського та локального пива. Родзинка закладу – спеціально зварене пиво «Ференц». Під пиво пропонують м’ясо, за приготуванням якого можна спостерігати на відкритій кухні ресторану.

На першому поверсі вас зустріне тераса у вигляді внутрішнього дворика. Інтер’єр поєднує елементи стилю часів Австро-Угорщини і сучасного дизайну. Простір «відкритого поверху» створено завдяки скляному даху. У цій зоні можна попрацювати, пообідати авторськими стравами або просто відпочити за келихом просекко. Серед іншого, у закладі пропонують авторський суп-гуляш по-східному та томлену гомілку ягняти.


Зручності в кожному номері


У розпорядженні гостей – 35 дизайнерських номерів, кожен з яких проектувався з урахуванням усіх зручностей для відпочинку та роботи. Серед них є одномісні, двомісні, номери категорії твін, напівлюкс та двоповерхові апартаменти.

Номери оснащені дерев’яними меблями, телефоном, Wi-Fi, системою кондиціонування повітря, сейфом, супутниковим телебаченням. У кожному номері – простора ванна кімната з душовою кабіною, феном, туалетним приладдям, халатами і тапочками. На ліжках у кожному номері є матраци компанії Magniflex, які забезпечують правильне розташування хребта та повторюватимуть контури тіла.


Pet-friendly, kid-friendly та номер для людей з інвалідністю


У готелі «Ференц» є спеціальні номери для розміщення з домашніми тваринами. При заїзді з тваринами надається спеціальний набір: рушник для лап, посуд для годування та кілька паперових пакетів, а також карта прилеглих місць для прогулянок з тваринами.

Для гостей з дітьми передбачені халати і тапочки, крісло для годування, а у ванній кімнаті для малюків надається ванночка і горщик. Також у готелі передбачено номер для людей з інвалідністю.


Екскурсія від готелю і трансфер


Готель «Ференц» пропонує вибір екскурсійних програм з різноманітною тематикою, тривалістю та насиченістю. Також є можливість у будь-який момент замовити автомобіль із водієм для поїздки в аеропорт, на ділову зустріч, у торговий центр або просто для екскурсії по місту.

Матеріал підготовлено за підтримки