Дизайнерка Ольга Райх перемогла в конкурсі з моделювання одягу від «Активіа»  та соціальної ініціативи «Створено жінками». Приз – 100 000 гривень на розвиток власної справи.

Для конкурсу Ольга створила літнє шовкове парео з елементами фірмового стилю бренду «Активіа».

Переможниця конкурсу – Ольга Райх

За словами переможниці, вона планує інвестувати кошти у власну студію дизайну в Києві.

Конкурс молодих дизайнерок від «Активіа» запустили в рамках соціального проекту Франко-української торгово-промислової палати – «Створено жінками». Його мета – підтримати жіноче підприємництво та розвиток фешн-індустрії в Україні. Учасники конкурсу могли на вибір розробити дизайн чотирьох виробів: парео, пляжної сумки, літньої сукні та косметички.

До складу журі увійшли: Марі Брюан, координаторка та директорка асоціації «Французька ділова спільнота в Україні»; Софія Забуга, головна редакторка ELLE Україна; Наталі Алькер, голова журі та генеральна директорка «Данон» в Україні.

Церемонію нагородження провели в готелі Hilton за участі міністерки фінансів України Світлани Маркарової, посла Франції в Україні Ізабель Дюмон та телеведучої Маші Єфросініної.

«Сьогодні ми з вами бачимо багато історій успіху жінок у професійній сфері. Водночас бути жінкою – це все ще виклик як в економічному, так і в соціально-політичному контексті. Для «Активіа» цей проект особливо близький, адже бренд підтримує жінок по всьому світу, піклуючись про їхнє хороше самопочуття, здоров’я та красу», – прокоментувала конкурс Світлана Шукаєва, маркетинг-менеджерка і медіа-менеджерка компанії «Данон» в Україні.


 19 жовтня 2018 року Французька торгово-промислова палата в Україні (CCIFU) оголосила про створення проекту-премії «Створено жінками». Проект має на меті підтримувати жінок, які нещодавно створили власну справу в Україні. У рамках конкурсу на здобуття премії було оголошено окрему номінацію від ТМ «Активіа» компанії «Данон» для молодих дизайнерок-початківців, фінал якого відбувся 5 березня.


Матеріал підготовлено за підтримки ТМ «Активіа»