26 березня бренд Huawei презентував два нові флагманські телефони P30 і P30Pro. Детально про функціонал смартфонів розповів генеральний директор бізнес-підрозділу компанії Річард Ю на івенті в Парижі.

Переваги нової моделі P30Pro:
 нова система камер від Leica, що складається з чотирьох модулів. Головна камера з модулем RYYB і технологією стабілізації дає можливість робити якісні фотографії в режимі нічної зйомки з руки; 
 об’єктив SuperZoom, що нагадує перископ, відповідає за 5-кратне оптичне наближення, 10-кратне гібридне масштабування і 50-кратний цифровий зум.

Серед інших особливостей моделі Р30Pro:
 екран збільшили від 6,1 до 6,47 дюйма;
 функцію розмовного динаміка виконує дисплей;
 вигнутий по краях екран AMOLED та менші рамки корпусу;
 процесор Kirin 980, є слот для зовнішньої карти пам’яті.

Модель P30 – це простіша версія P30Pro з меншим екраном та камерою від попереднього флагмана Huawei P20Pro.

На презентації Річард Ю також розповів, що моделі P30 і P30Pro будуть доступні у шести кольорах: чорному (Black), білому (Pearl White), темно-синьому (Aurora), помаранчево-червоному (Amber Sunrise) та градієнтному синьо-фіолетовому (Breathing Crystal).

Доступні кольори P30 і P30Pro

Цього року компанія Huawei також планує презентувати ще одну модель з лінійки P30 Lite. 

«Такі інновації, як сенсор Huawei SuperSpectrum та об’єктив SuperZoom, дають змогу вийти за рамки не тільки фотографії, а й відеозйомки. Це кордони, які давно час зруйнувати. Телефони Huawei серії P30 зададуть темпи розвитку наступним поколінням смартфонів», – прокоментував Річард Ю.

Після перших презентацій P30Pro посів перше місце у рейтингу смартфонів від DxO Mark, сайту з оцінки якості фото, смартфонів та камер. 

Оформити попереднє замовлення на P30 і P30Pro можна з 27 березня до 4 квітня у партнерів Huawei: у магазинах «Алло», «Цитрус», «Ельдорадо», «Фокстрот», Rozetka, Comfy, TTT та MOYO. А також у фірмових магазинах Huawei у Києві та Херсоні. Кожен, хто оформить попереднє замовлення, отримає у подарунок Huawei Watch GT та одноразову безкоштовну заміну розбитого екрана або скла протягом трьох місяців з моменту покупки.

Старт продажів Huawei P30 і Huawei P30Pro заплановано на 5 квітня.

Орієнтовні ціни на нові смартфони Huawei в Україні: Huawei P30 (128 Гб) – 22 999 гривень, Huawei P30Pro (128 Гб) – 27 999 гривень, Huawei P30Pro (256 Гб) – 32 999 гривень.


Матеріал підготовлено за підтримки Huawei