Головне в подарунку – це емоції людини, яка його отримує. Інша річ – процес вибору, що забирає час і нерви. Якщо цінуєте кожну хвилину або ж згадуєте про подарунок в останній момент – замовляйте його онлайн та з доставкою.

Сервіс Glovo – мобільний додаток, в якому можна швидко вибрати подарунок і замовити доставку на конкретну адресу. У березні в додатку з’явився спеціальний розділ «8 березня» з ідеями для подарунків. Він буде активний з 4 до 10 березня. А 8 березня можна отримати одну безкоштовну доставку товару з цього розділу за спеціальним промокодом.

The Village Україна разом з Glovo розповідає про ідеї подарунків, які завжди будуть доречними.

Квіти

Коли на вулиці все ще бракує кольорів – свіжі квіти стануть чудовим подарунком. Букет перших тюльпанів, мімоза у крафтовому папері чи вазон з гіацинтами – варіантів безліч. Замовляйте букет з доставкою кур’єром та не забудьте додати листівку з побажаннями.


Де шукати: у розділах «8 березня», «Що завгодно» та «Кур’єр»

Парфуми

Парфуми мають пасувати до характеру та стилю людини. Тому підготуйтеся до такого подарунка та більше розпитайте про вподобання близьких. Наприклад, класичний Chanel Coco Mademoiselle для подруги, Armani Si Passione для мами чи нішеві парфуми Serge Lutens для фанатки незвичних ароматів.


Де шукати: у розділах «8 березня», «Що завгодно» та «Кур’єр»

Доставка продуктів із супермаркету

Погодьтеся, іноді найкращий подарунок – це можливість нічого не робити. Виявіть турботу та замовляйте у додатку Glovo доставку продуктів додому. Для цього оберіть улюблений супермаркет і заповніть поле з назвами продуктів. Кур’єр придбає все необхідне та доставить на вказану адресу. А вам залишиться, наприклад, приготувати разом легку вечерю з вином.


Де шукати: у розділі «Продукти»

Книга улюбленого автора

Книга – це подарунок, що ніколи не буде зайвим. Даруйте світову класику, сучасну українську поезію чи книги із саморозвитку. Згадайте смаки людини, ваші розмови та сміливо замовляйте доставку книжки кур’єром.


Де шукати: у розділі «Що завгодно» 

Враження

Якщо втомилися від звичних подарунків – даруйте враження. Наприклад, вечір джазу на двох, фотосесію чи навіть заїзд на картингу. Є індивідуальні пропозиції та опції для пари. Нові емоції поліпшать настрій і залишаться у спогадах довше, ніж формальний подарунок. Обирайте найкращий варіант зі списку в додатку та чекайте кур’єра.


Де шукати: у розділі «8 березня»

Солодощі

Цукерки та випічка – це водночас досить формальний та приємний подарунок. Солодощі можна сміливо дарувати колегам, друзям чи родичам. Сет цукерок зі Львова, еклери чи веганські десерти без цукру – врахуйте смаки та підніміть настрій небайдужій людині із самого ранку. А подарунок у форматі «кава з круасаном» може бути натяком, що час уже вам з подругою сходити на каву.


Де шукати: у розділах «8 березня», «Випічка та десерти» та «Що завгодно»

Іграшки

Замовляйте у додатку подарунки для найменших і не бійтеся загубитися в дитячому магазині на півдня. У Glovo, наприклад, є дитячі набори косметики, сети для живопису та хенд-мейду. Або вибирайте безпрограшний варіант – величезного м’якого ведмедика білого, кремового чи коричневого кольорів.


Де шукати: у розділі «8 березня»


ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК Glovo


Матеріал підготовлено за підтримки