Український бренд взуття Hi! Legs створив «Центр прийому старого взуття» у ТРЦ Ocean Plaza. Організатори зазначають, що приймають пари будь-якої марки, нові або вже ношені, в придатному для носіння стані. Це може бути як чоловіче, жіноче, так і дитяче взуття на будь-який сезон.

Головна ідея проекту полягає в розумному споживанні та заохоченні людей допомагати іншим. Все зібране взуття передають людям, які звернулися безпосередньо до організації та заповнили анкету на сайті Hi! Legs. Крім того, отримані пари віддають благодійним фондам «Життєлюб» і «Карітас». 

За кожну пару бренд надає знижку в розмірі 25% на взуття власного виробництва Hi! Legs.

«Ми вирішили додати до виробництва взуття соціальний характер, створити платформу, яка буде заохочувати людей допомагати іншим. Тепер можна не просто купувати взуття, а бути залученими до благодійної справи», – коментують засновники проекту Hi! Legs.

Магазин розміщений на другому поверсі ТРЦ Ocean Plaza. Ще один центр прийому взуття Hi! Legs можна знайти в магазині бренду ETNODIM за адресою вулиця Верхній Вал, 58/28.

Соціальна ініціатива компанії активно реалізується з квітня 2018 року. За цей час було зібрано близько 2 000 пар, які знайшли своїх нових власників. Hi! Legs спеціалізується на виробництві переважно жіночого взуття. Зокрема, представлені колекції шкіряного та веганського взуття. Моделі українського виробництва мають розмірну сітку із 35-го по 42-й розмір.

Де

ТРЦ Ocean Plaza, вулиця Антоновича, 176

КОли

10:00-22:00, без вихідних

Контактний номер

 +38 097 774 71 71

              

САЙТ


Матеріал підготовлено за підтримки Hi! Legs