З приходом весни хочеться оновити гардероб, купити нові аксесуари, а ще освіжити квартиру живими квітами. The Village Україна разом з «Альфа-Банком Україна» публікує список з 8 магазинів, де можна знайти весняні подарунки собі та близьким.

У період з 1 по 10 березня «Альфа-Банк Україна» надає кешбек 20% на покупку квітів, а також 5% на ювелірні вироби. Вдалий привід влаштувати весняний шопінг.

Де купити весняні квіти

29 Flowers


вулиця Сагайдачного,

вулиця Велика Житомирська

Студія вишуканої флористики в центрі Києва – так себе позиціонує бренд 29 Flowers. У місті є два магазини: на вулиці Сагайдачного і Великій Житомирській. Бренд флористики пропонує авторські букети, квіткові композиції, а також квіти у горщиках. На сайті або в магазинах 29 Flowers можна придбати весняні квіти до свят: тюльпани (1 шт. – 29 грн), гіацинти різних кольорів (110-160 грн), мускари (130 грн) або букети.

Консультанти магазину вам розкажуть, як правильно доглядати за квітами, щоб вони зберегли свою свіжість якомога довше.

«Хай Росте»


вулиця Воздвиженська, 54

«Хай Росте» – майстерня керамічних горщиків ручної роботи з живими рослинами. Окрім продажу квітів, керамічних горщиків та композицій, у «Хай Росте» надають послуги з озеленення та догляду за рослинами. Жасмин, розмарин, сукуленти, кактуси, нарциси – навесні тут можна обрати квіти на будь-який смак.

У магазині також можна випити кави і записатися на один з майстер-класів із різних видів мистецтва.

DON PION


ТРЦ Ocean Plaza (вулиця Антоновича, 176)

Онлайн- та офлайн-крамниця свіжих квітів, авторських букетів та подарункових наборів у Києві. Ви можете замовити готовий букет квітів в інтернет-магазині або зібрати його на свій смак. Доставку здійснює кур’єрська служба магазину, яка гарантує, що подарунок приїде в потрібний час.

Одна з колекцій DON PION присвячена весні. Тюльпани, півонії, анемони, орхідеї – ніжні кольори та свіжі аромати, які нагадують, що весна вже близько.

Roslynka


вулиця Гарматна, 1

Це українська студія декоративного озеленення та дизайнерських флористичних композицій, яка починала свій розвиток із вирощування сукулентів. Тепер Roslynka має власну велику студію-лабораторію, де можна обрати флористичну композицію на свій смак.

Міні-тюльпани у склянках, азалії, гербарії – майстри доповнюють квіти різними гончарними чи скляними формами, і на очах народжується флористичний витвір мистецтва.

Де купити весняні колекції ювелірних виробів

CÔTE & JEUNOT


вулиця Кожум’яцька, 12-Г (другий поверх)

Молодий бренд від Олени Ястреб, який створює легкі прикраси на щодень. У шоурумі та на сайті можна підібрати срібні каблучки, сережки та модні кафи у витонченому стилі. Головна тема, яка об’єднує всі колекції, – природність форм і тонкі лінії.

На весняну тематику можна обрати каблучку з пташкою, сережки «Квіти» або моносережку «Повітря».

Dari.Ch


вулиця Казимира Малевича (Боженко), 86-П (оф. 202)

У створенні прикрас дизайнерка бере за основу простоту та мінімалізм. Головним завданням ювелірних виробів є підкреслення натуральної краси. У бренду є 15 колекцій, три з яких натхнені природою: Born in the forest, Flora and Fauna, Aesthetics of Nature.

Серед срібних прикрас є різнокольорові листочки, ромашки, пташки, гілочки. А колекція про ліс буквально виготовлена за участю природи. Кожний перстень – це відбиток справжньої деревної кори, яка була знайдена в лісі.

Minimal-silver


Інтернет-магазин

Сережки «Жасмин», «Пісня природи» або «Нічне небо» із синім кварцом – з такими прикрасами відчуття весни прийде швидше. Усі вироби бренду Minimal виготовлені зі срібла 925 проби, а розмір у більшості можна відрегулювати.

Назва бренду говорить сама за себе – прикраси у мінімалістичному стилі з цікавою інтерпретацією форм.

Starinsky jewelry


вулиця Велика Житомирська, 30-А (HVOYA STORE)

Сімейна справа, в якій об’єднали практичний досвід роботи в ювелірній сфері та любов до предметного дизайну. Натхнені естетикою мінімалізму майстри створюють прикраси простих і зрозумілих форм.

Бренд працює з латунню, сріблом і золотом. Люблять комбінувати метали і використовувати різні фактури. Крім ювелірних прикрас, у шоурумі HVOYA STORE можна придбати живі квіти від 29 Flowers, які розмістилися у тому ж приміщенні.


Клієнти «Альфа-Банку Україна», які оплатять карткою покупки у категоріях «Ювелірні вироби» та «Квіти» у період з 1 по 10 березня, отримають кешбек на витрачену суму до 20%.


матеріал підготовлено за підтримки