Мережа АЗК WOG випустила новий мобільний додаток PRIDE, що дає змогу здійснювати швидкі покупки на АЗК та у кав’ярнях, а також користуватися додатковими опціями, які знадобляться під час подорожі. За словами розробників, у новому додатку враховані всі побажання та зауваження клієнтів.

The Village Україна разом з мережею АЗК WOG розповідає про 6 функцій нового додатку PRIDE.


Всі основні функції
в одному вікні

Усі необхідні показники в додатку PRIDE виведені на головний екран: баланс бонусів, залишок пального та доступна кількість кавових напоїв. Новий інтерфейс  дає змогу швидко переходити до онлайн-магазину, власної картки «ПРАЙД» та сервісів безконтактної оплати WOG PAY. А на головному екрані розміщений калькулятор розрахунку витрат пального та актуальні ціни на нього.

У новому додатку доступна історія всіх транзакцій, бонусів та покупок. Крім того, можна контролювати індивідуальні винагороди, як-от знижки на пальне та різні товари. Додатковий бонус: у новому PRIDE більше немає реклами.

Спрощене підтвердження покупки

Тепер для проведення безконтактної оплати налаштовуйте власний пін-код картки «ПРАЙД» або використовуйте Touch ID, Face ID чи Fingerprint. Змінити код, додати чи змінити кредитні картки можна в розділі «Профіль».

Подарунки для близьких

В онлайн-магазині додатку тепер можна придбати кавові напої та пальне не тільки собі, а й іншому користувачеві. Після проведення транзакції відповідне сповіщення надійде адресату у вигляді SMS. Або ж можна купити подарункову картку на певну кількість кави або пального.

Безконтактні розрахунки

Тепер зробити необхідні покупки на АЗК пропонують безпосередньо в додатку. В оновленому функціоналі є не тільки WOG PAY «Пальне», а й такі сервіси, як «Кава» та «Гаманець». Відповідні кнопки виведені на головний екран.

WOG PAY «Кава» дає змогу купити каву або чай прямо біля кавомашини, не підходячи до каси для оплати. Для цього на кожному апараті розміщений QR-код. Його потрібно відсканувати, обрати напій, оплатити й перейти до вибору кави безпосередньо на автоматі.

На касі покупки можна оплатити за допомогою сервісу WOG PAY «Гаманець», до якого варто підключити банківські картки та картку лояльності «ПРАЙД».

Новий калькулятор витрат пального

Калькулятор допомагає порахувати майбутні витрати пального відповідно до обраного маршруту. Користувач вказує тип пального та витрати на 100 кілометрів. Як початкову і кінцеву точки маршруту можна вказати не просто населені пункти, як було в попередньому додатку, а конкретну адресу. До того ж сервіс автоматично підтягне місцеперебування, що дає змогу точніше розрахувати витрати і кілометраж.

Оновлена карта АЗК

Завдяки новій карті додатку можна знайти конкретний АЗК та прокласти до нього швидкий маршрут. Крім того, є змога ознайомитися з доступними сервісами конкретної АЗК, а це мийка, шиномонтаж, маркет, кафе. Додаткова функція: можна залишити фідбек про обслуговування.


ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК PRIDE


Матеріал підготовлено за підтримки
мережі АЗК WOG

ФОТО: unsplash.com