«Лавка Традицій» запускає школу «Фудпросвіта» для локальних виробників харчової продукції. Перший курс пройде з 9 березня по 6 квітня. 

Навчання у школі проходить у форматі інтенсиву та складається з п’яти модулів. Один модуль триває день, повний курс можна пройти за 5 тижнів. Весь курс «Фудпросвіти» побудований на кейсах виробників, виступах лекторів та обговореннях.

Модулі від «ФУДПРОСВІТИ»:
 «Як відкрити свій гастробізнес?» (9 березня)
 «Що таке якість продукту і як її вимірювати?» (16 березня)
 «Вплив фінансів на розвиток компанії» (23 березня)
 «Логістичний та юридичний розвиток компанії» (30 березня)
 «Навіщо вам маркетинг?» (6 квітня)

ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬ кожної суботи з 10:00 по 18:00 в офісі «Сільпо» (ТРЦ Silver Breeze). 

СПІКЕРИ ШКОЛИ: керівниця «Лавки Традицій» Марина Булацька, співзасновниця Agroportex.bio Марія Махновець, бренд-амбасадорка «Сільпо Resto» Аврора Огородник, керівник департаменту якості «Сiльпо» Максим Барабуха, член правління Української асоціації досконалості та якості Тарас Калита та інші.

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ КУРС:

 для локальних виробників, які вже запустили свої проекти та хочуть налагодити дистрибуцію, стратегію, просувати продукт на ринок і залучити інвестиції;
 для гастроентузіастів, які бояться залишити основну роботу й почати займатися власним проектом.

Вартість будь-якого модуля – 800 гривень, повний курс навчання – 3 500 гривень. Слухачі можуть обирати: записуватися на окремий блок чи на цілий курс.

«Фудпросвіта» також пропонує грант для навчання на повному курсі. Для цього потрібно написати мотиваційний лист на сайті та пройти відбір.

Слухачі повного курсу від «Фудпросвіти» складуть тест та отримають сертифікат. Учасники, що здобудуть високий бал, пройдуть тестовий період продажів у крамниці «Лавка Традицій». 

Записатися на курс
FACEBOOK

ЛАВКА ТРАДИЦІЙ – проект підтримки та розвитку українських виробників. Це натуральні продукти, виготовлені за авторськими рецептами. Для їхнього виробництва використовують локальні інгредієнти, вирощені або отримані завдяки ручній праці. Продукцію «Лавки Традицій» можна придбати в супермаркетах «Сільпо» та делікатес-маркетах Le Silpo.


Матеріал підготовлено за підтримки «Лавки Традицій»