Перше побачення в кафе – це тест не лише на спільні смаки в гастрономії, а й в стилях життя. Музика, інтер’єр, інші гості, персонал – ніщо не має відволікати від розмови. 

The Village Україна разом з «Альфа-Банком Україна» радить заклади, у яких неможливо провалити перше побачення.

14 лютого «Альфа-Банк» на один день надає кешбек до 20% за трьома категоріями: «Кафе та ресторани», «Солодощі» та «Виномаркети». А також розігрує призи в закладах із нашого списку. Гарний привід влаштувати перше побачення.

На каву

Right Coffee Bar

Одночасно кав’ярня та бар – у Right Coffee Bar можна почати знайомство з чашки кави, а продовжити за коктейлем. У закладі не так багато місця, і є відчуття, що ви у когось вдома, а це зменшує напругу від першого побачення. Додатковий бонус: тут часто ставлять платівки, за барною стійкою працює власник, а іноді звичайний вечір перетворюється на вечірку. Обирайте столик біля панорамного вікна та насолоджуйтеся розмовою одне з одним.

ДЕ: вулиця Cічових Стрільців, 9-В. КОЛИ: 08:00-22:00 (будні), 09:00-22:00 (вихідні)

Blur Coffee

Ви діти мегаполіса та ніколи не замовляєте американо – влаштуйте перше побачення в кав’ярні Blur Coffee на Мечникова. Тут легко загубитися серед інших гостей і фікусів та можна спокійно розмовляти на будь-які теми. Або ж замовити різні боули й мелти та поділитися одне з одним. Якщо почуваєтеся впевнено – шукайте вільні місця на зеленому дивані. А якщо плануєте разом помовчати – сідайте за барні стільці перед панорамними вікнами. Тільки не забувайте, що заклад працює до 20:00.

ДЕ: м. Київ, вулиця Мечникова, 5. КОЛИ: 08:00-20:00

One Love Coffee PinchukArtCentre

Для побачення зі справжнім art-lover найкраще підійде кав’ярня на останньому поверсі галереї. Спершу спробуйте разом зрозуміти нову виставку сучасного мистецтва, а потім обговоріть її в кав’ярні з краєвидом на Київ. Замовляйте V60 на дві чашки та десерти, які можна дегустувати разом. Зазвичай у закладі достатньо вільних місць, а в хвилини незручного мовчання завжди можна розглядати книжки про мистецтво.

ДЕ: м. Київ, вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2. КОЛИ: 08:00-20:00

На вино та вечерю

«Португеза»

На першому побачені хочеться чогось нового? Тоді спробуйте скуштувати класичні португальські десерти – паштейші, які роблять у Києві. До них замовляйте фільтр-каву або ж холодне біле сухе. Обирайте столик з кріслами біля вікна та, можливо, під кінець розмови ви вже сплануєте спільну поїздку до Лісабона. За оригінальними паштейшами, звісно.

ДЕ: вулиця Січових Стрільців, 11. КОЛИ: 08:00-23:00

Win Bar

Вино, свічки і тьмяне світло – обирайте подільський Win Bar, якщо любите класичні перші побачення. Сюди можна завітати після прогулянки Подолом і взяти пляшку піно-нуар або спеціального вина із вайн-машини. Стильний інтер’єр у будівлі ХІХ століття та столики на двох – можливість спокійно поговорити не одну годину. І ось ще одна тема для розмови: великий круглий стіл у закладі зробили зі старої бочки часів Австро-Угорської імперії.

ДЕ: Київ, вулиця Хорива, 16/7. КОЛИ: 12:00-23:00

Wine Not

Перше побачення – завжди ризик. То чому разом не протестувати новий заклад з вином? У винній карті бару Wine Not десятки позицій, а для продажу в пляшках пропонують вино з Італії, Франції, Іспанії, Португалії та Нового світу. Обирайте дегустаційний сет із трьох видів вина, аби завжди мати тему для розмови. Як закуску замовляйте брускети. До речі, 14 лютого заклад влаштовує власну вечірку St. Winelentine: з живою музикою та дегустацією вина.

ДЕ: вулиця Саксаганського, 9. КОЛИ: 14:00-23:00

WHAITHAI​

Ідеальне побачення для фанатів азійської кухні, звісно, у новій раменній. У бістро WhaiThai на «Кловській» можна зайти на обід після кави у Blur Coffee, якщо ви не любите довгі прогулянки. Тут світлий стильний інтер’єр, і в моменти довгих мовчанок завжди можна запропонувати зробити фото. Обирайте столик на двох біля панорамних вікон і замовляйте рамени, боули чи вок. Спайсі-рамен все ж радимо спробувати на другому побаченні.

ДЕ: м. Київ, вулиця Мечникова, 5. КОЛИ: 12:00-22:00


Конкурс до Дня святого Валентина

Для участі в конкурсі від «Альфа-Банку Україна» потрібно:

• у період з 14 по 21 лютого підписатися на акаунт «Альфа-Банку Україна» та акаунти закладів зі списку;

• тегнути у коментарях під постом близьку людину, яку хотіли б запросити на каву чи келих ігристого;

• 21 лютого серед усіх учасників, що виконали умови, будуть розіграні призи. А саме 7 сертифікатів на суму 1000 гривень кожен для відвідування одного із закладів зі списку.


матеріал підготовлено за підтримки