6 лютого японський бренд Suzuki представив оновлену версію кросовера В-класу Suzuki Vitara. Презентація відбулася в ТЦ Ocean Plaza за участю покупців.

Презентація оновленої моделі кросовера Suzuki Vitara

Частиною івенту стала інсталяція: новий автомобіль помістили в скляний куб і наповнили його кульками. Протягом чотирьох днів усі охочі могли відгадати, яка модель Suzuki схована в кубі.

Презентація оновленої моделі кросовера Suzuki Vitara

НОВІ ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ У VITARA:

 Спеціальна система автоматичного гальмування Dual Sensor Brake Support (DSBS) дає змогу розпізнавати пішоходів та мінімізувати травми від удару при зіткненні.

Презентація оновленої моделі кросовера Suzuki Vitara

 Моделі з автоматичною коробкою передач тепер оснащені адаптивним круїз-контролем (АСС) із функцією Stop & Go. Вона допомагає контролювати автомобіль, який рухається попереду, та зберігати дистанцію. Примусово встановлена водієм швидкість є максимально допустимою.

 Система попередження про виїзд зі смуги, система контролю сліпих зон (BSM) і система допомоги при виїзді заднім ходом (RCTA). Остання дає змогу виконувати безпечний виїзд заднім ходом в умовах поганої видимості. Для цього нова модель оснащена боковими датчиками, що сповіщають про небезпечне наближення до інших автомобілів.  

Вартість оновленої версії стартує від 449 900 грн за базову комплектацію.

 Suzuki – японська машинобудівна компанія зі штаб-квартирою в місті Хамамацу, заснована у 1909 році. ДП «АВТО Інтернешнл» Київ – офіційний дистрибютор Suzuki в Україні.


Матеріал підготовлено за підтримки Suzuki.