Новий заклад мережі WOG CAFE відкрили на третьому поверсі терміналу D аеропорту «Бориспіль». Кафе має площу 47 м² і незвичний для мережі формат – тут поєднали асортимент кав’ярні та магазину. 

Кафе працює цілодобово. Всю їжу та напої від WOG CAFE можна взяти на борт літака. Також у закладі продають товари для подорожей, наприклад, маски для сну та журнали. 

У меню кафе є хот-доги, сендвічі, салати, вівсяна каша, здорові снеки, солодощі та кавові напої (капучино ‒ 45 гривень).

Крім того, у новому закладі діє програма лояльності ПРАЙД. Для цього скористайтеся спеціальним додатком PRIDE від WOG, накопичуйте бонуси за покупки і витрачайте їх на продукцію у всіх точках мережі заправок WOG чи WOG CAFE.

Кафе від WOG працює і на території аеропорту «Київ». Мережа планує відкриття нового закладу у Львівському аеропорту імені Данила Галицького.

Instagram/anatoliyanatolich

 WOG CAFE обслуговує пасажирів всіх потягів Інтерсіті. Також 7 WOG CAFE міського формату відкрито у Києві та Львові. І майже на всіх АЗК WOG працює кафе мережі із повнім або скороченим меню.


Матеріал підготовлено за підтримки мережі WOG.