Безготівкові розрахунки – це не тільки зручно, а й вигідно. Наприклад, щоденна ранкова кава, поїздка на метро чи шопінг у магазині, оплачені карткою, приносять додаткові бонуси. Зокрема, допомагають отримувати більше під час подорожей.

The Village Україна та Mastercard розповідають про 7 головних сервісів Mastercard, які допоможуть стати справжнім майстром подорожей: варто лише мати преміум-картку Mastercard та часто користуватися безготівковими розрахунками.

Залишайте турботи вдома

Квитки, трансфер, житло – під час подорожей так хочеться уникнути всіх організаційних турбот і перекласти їх на плечі помічника. Бажано, з професійними навичками, вмінням швидко виконувати доручення та цілодобовим зв’язком. Для таких випадків у Mastercard є спеціальний бот Mastercard concierge. Він дізнається деталі подорожі, забронює столик у ресторані, складе гід містом, викличе таксі й навіть допоможе повернути втрачений багаж. А ви матимете більше часу для відпочинку. Попередньо дізнайтеся у банку, чи підключена послуга до вашої картки.


Не гайте часу в аеропорту

Не встигаєте випити кави перед вильотом чи заскочити у DutyFree? Не страшно – завдяки стійці пришвидшеної реєстрації №48 та сервісу Fast Line у аеропорту «Бориспіль» ви можете здати свій багаж, пройти реєстрацію та паспортний контроль без черг.

Перелік авіакомпаній, які підтримують стійки пришвидшеної реєстрації, ви можете знайти тут. Сервіс Fast Line доступний як у зоні прильоту, так і в зоні вильоту у терміналі D аеропорту «Бориспіль».

Не забудьте взяти картку Mastercard з собою. Дізнатися про доступність цього та інших аеропортових сервісів від Mastercard за своєю карткою можна у банку або за допомогою Facebook-бота @MastercardUkraine.


Встигніть відпочити чи попрацювати до вильоту

Якщо завжди шукаєте місце в аеропорту, де можна комфортно попрацювати чи відпочити, скористайтеся бізнес-залами очікування від Mastercard. Тут можна погортати пресу, випити кави, попрацювати з Wi-Fi чи відпочити з дітьми. Бізнес-зали Mastercard є в аеропорті «Бориспіль» – в зоні міжнародних та внутрішніх перельотів. Віднедавна з преміальною карткою Mastercard можна потрапити і до бізнес-зали в аеропорті «Київ» (Жуляни). За кордоном бізнес-зали компанії працюють в аеропортах Будапешта, Бухареста, Відня, Праги, Москви, Тбілісі та Батумі.

Аби скористатися послугами бізнес-зали, у вас має бути активна картка Mastercard та посадковий талон. Усі умови користування бізнес-залами від Mastercard можна переглянути тут, або ж дізнатися в банку чи за допомогою Facebook-бота.


Відчувайте себе як вдома навіть закордоном

Якщо плануєте тривалу пересадку в одному із закорднних аеропортів, скористайтеся послугою LoungeKey, з якою ви матимете доступ до комфортних залів очікування по всьому світу. Понад тисяча міжнародних бізнес-залів пропонують свої послуги клієнтам Mastercard. Перевірити їх розташування легко за допомогою спеціального додатку LoungeKey для ОС Android та iOS, а дізнатися про доступність послуги ви зможете у банку.


Орендуйте машину зі знижкою

Реалізуйте свою мрію оренди машини за кордоном разом з Mastercard та партнерськими пропозиціями від сервісів оренди Hertz та Avis. Так ви зможете зекономити до 35% на оренді авто та підвищити клас автомобіля. Деталі щодо послуги ви можете дізнатися у свого банку.


Встигніть придбати подарунки

Свято наближається, до того ж так швидко, що всі дедлайни вже горять. Якщо усвідомлення цього застало вас у дорозі, а часу купити подарунки не вистачає – забігайте в магазини одразу в аеропорту. З партнерською можливістю від Mastercard і додатком MyDutyFree ви можете отримати 15% знижки на подарунки в Duty Free. Для цього замовляйте товари в додатку (або через бот @MastercardUkraine) та розраховуйтеся преміум-карткою Mastercard.


Витрачайте не більше від запланованого

Кожен мандрівник не проти вигідно подорожувати – тут допоможуть спеціальні пропозиції. Програма лояльності «Mastercard Більше» дає змогу отримувати кешбек та знижки на бронювання готелів, оренду авто, різноманітні послуги й товари. Наприклад, кешбек 5% від оплати житла на Booking.com для учасників програми лояльності


Ексклюзивні travel-послуги доступні для держателів карток World Elite Mastercard, World Black Edition Mastercard, Platinum Mastercard або Corporate Mastercard, які регулярно здійснюють оплати. Детальні умови та можливості ваших карток перевіряйте тут.

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ