Останні дні перед Новим роком – справжнє випробування. Закрити проекти на роботі, не забути про довгий список подарунків і новий образ для новорічної ночі. Як встигнути все та не загубитися в натовпі у ТЦ?

The Village Україна разом з простором українських брендів Osobnyak публікує 5 причин, чому цього року варто оминути шопінг-моли та зекономити час у просторі на Воздвиженці.

  Уникнути новорічної метушні


Коли все місто потонуло в передноворічній лихоманці і до торгового центру страшно заходити – краще шукати альтернативні місця для шопінгу. Наприклад, креативний простір Osobnyak на Воздвиженці, де розташовані шоуруми українських брендів. Кожен з дизайнерів Osobnyak самотужки оформлював свій простір, а загальна атмосфера будинку – творча та невимушена. На речах часто немає цінників, а в ролі продавців бувають самі дизайнери. Вони готові розповісти про бренд, підібрати для вас образ чи просто пригостити чаєм. Жодних черг на касі, паніки та порожніх поличок.

  Придбати вбрання для новорічної ночі


Склали цілий гід шопінг-молами і вже приготувалися до справжнього полювання за «тією самою сукнею»? Можливо, цього разу варто спробувати щось нове. Так, бренди з Osobnyak виготовляють одяг у невеликій кількості – загроза зустріти на вечірці когось у вашій сукні мінімальна. Якщо вирішили святкувати Новий рік вдома, не проблема, просто знайдіть для себе теплий домашній костюм.

Додатковий бонус – деякі бренди пропонують послуги стиліста й готові допомогти зі створенням образу. А ще можна побачити зразки семплів з нових колекцій та обрати собі щось раніше за інших.

  Придбати новорічні подарунки для всіх


Osobnyak – це чотири поверхи з українськими брендами одягу, взуття, аксесуарів та косметики. Відвідайте всі шоуруми та знайдіть подарунки для друзів, родичів і колег від сікрет Санти. Серед іншого, в Osobnyak представлені: Casual, N&M, Motrya, Say Yes, Inside U, Point-g shoes, Yastreb jewelry, Golden brown, Cocorico ballet flats, L’eskizzo, Marzo, Black wood wear та інші. До того ж такі бренди, як Te-Shoes, можна приміряти лише в Osobnyak. Ціни починаються від 500 гривень. Деякі марки підготували спеціальні новорічні капсульні колекції.

  Зробити зупинку в кафе «Сповідальня»


Ще залишилося знайти подарунок найкращій подрузі, а сил уже немає? Зробіть зупинку в демократичній кав’ярні «Сповідальня», що на першому поверсі Osobnyak. Тут також можна спокійно обговорити з дизайнерами ідею вашого образу чи продумати, що ще ви могли забути. У меню закладу – кава, авторські кавові напої, зокрема веганські, а також круасани з рибою, шинкою та моцарелою, сендвічі й роли з тортильї.

  Оновити зачіску перед святом


Після шопінг-марафону можна знайти час для себе та зробити зачіску, мейк, манікюр чи все одразу в салоні краси Green Box. Майстри працюють з органічними барвниками та професійною косметикою L’Oréal Professionnal, Organic ColourSystems, Farmavita, Davines, American Crew. Головний акцент у послугах на фарбуванні та стрижці волосся. Крім того, тут роблять манікюр і педикюр. Майстри Green Box працюють за попереднім записом з 10:00 до 20:00, з понеділка по суботу. Неділя в салоні – вихідний.


Що: простір Osobnyak

КОЛИ: щодня, з 12:00 до 20:00

Де: Кожум’яцька, 12-г


Матеріал підготовлено за підтримки