Як провести вихідні з користю, а не пролежати в ліжку? Даємо поради, як відпочити, щоб зранку в понеділок не відчувати провину за змарнований вікенд.

Інколи достатньо озброїтися простим, але чітким планом. The Village Україна спільно Wish Family Space зібрали п’ять пунктів для швидкого перезавантаження на вихідних.

Діджитал-детокс

Вихідні – ідеальний час, аби відпочити не тільки від роботи, а й від прокрастинації та споглядання чужого життя. Спробуйте на два дні відмовитися від соцмереж і постійної перевірки сповіщень: встановіть беззвучний режим, видаліть додатки, як-от Instagram, і не кладіть смартфон поряд із ліжком. До речі, саме в такі моменти спокою народжуються нові несподівані ідеї.

Що пропонує Wish Family Space?

Можна замовити сніданок у номер, тоді одягнути купальник і провести час у джакузі – на самоті та без гаджетів. Далі вирушайте в сауну – у клубі їх аж п’ять і ще два гроти. Там смартфон точно не знадобиться.

Косметичні процедури

Запорука гарного настрою та бадьорості – постійна турбота про своє тіло. Приділіть вихідні приємним косметичним процедурам: від ванни та маски до масажу й хамаму. Доповніть це легким харчуванням та нашими порадами з першого пункту для повного перезавантаження.

Що пропонує Wish Family Space?

Ви можете зробити легкий пілінг або піти на романтичний масаж для двох. Є кілька видів хамаму: цитрусовий, марокканський, аравійський, м’ятний, турецький та хамам Клеопатри. Також можна піти на класичну аюрведу від експертів з досвідом.

Смачна їжа

Упродовж інтенсивних робочих буднів ми часто не встигаємо раціонально та повноцінно харчуватися. У вихідні робіть прості салати, беріть побільше фруктів та горіхів і головне – їжте все повільно та із задоволенням. А якщо зовсім ліньки – спробуйте під час вікенду не готувати та їсти у закладах.

Що пропонує Wish Family Space?

Ресторан із ф’южн-кухнею, що поєднує різні кулінарні традиції. З основних страв – теплий салат із телятиною та овочами гриль чи судак із кімчі, кускусом і лісовими грибами. У ресторані також є дитяче меню для малюків від 6 місяців. Ще одна опція – доставка у найближчі населені пункти чи кейтеринг для великої компанії.

Близькі поруч

Іноді найкращий спосіб відпочинку – це провести цілий день з близькими людьми. Коли можна спокійно поговорити, помовчати й пережити приємний досвід разом. Це дає змогу побудувати чесні близькі стосунки із сім’єю, відчувати підтримку та спокійно переживати стресові моменти, наприклад, на роботі. Адже ви знаєте, що поруч є люди, які готові вислухати і підтримати.

Крім того, спільне дозвілля батьків та дітей дуже важливе для розвитку повноцінної особистості. Проведений час разом дозволяє дітям відчувати турботу, що впливає на їхню самооцінку та здатність у майбутньому побудувати нормальні стосунки.

Що пропонує Wish Family Space?

Дитячий клуб – місце для розвитку та розваг дітей віком від півроку. Тут вони можуть обрати творчі, музичні та розвивальні заняття. Наприклад, підготовка до школи, логопедія та англійська мова.

Спорт

Нам не уникнути того факту, що спорт – дієвий засіб від емоційного вигорання та стресу. Після 40-50 хвилин силових вправ, йоги чи пробіжки наш організм виділяє гормон щастя ендорфін, і ми навіть можемо відчувати ейфорію.

Фізичні вправи допомагають мозку перемкнутися з негативних думок. Заняття спортом підвищує нашу сконцентрованість, критичне мислення та здатність вчитися – навички, які ми іноді втрачаємо внаслідок рутини та постійної прокрастинації в смартфоні.

Що пропонує Wish Family Space?

TRX, танці та силові тренування. Доповнити це можна ранковою розминкою на біговій доріжці або плаванням у басейні з артезіанською водою без хлору. Крім того, у басейні працюють кваліфіковані тренери.

Де: Wish Family Space, село Вишеньки, Набережна, 29

Графік: щодня 7:00-23:00

Instagram

Твій промокод на безкоштовну
СПА-послугу: VillageWish

Назвіть його менеджеру при замовленні

Матеріал підготовлено за підтримки