20 жовтня у Мистецькому арсеналі проведуть четвертий фестиваль односолодового віскі Whisky Dram від Good Wine. На фестивалі буде більш ніж 365 молтів з винокурень різних куточків світу, 15 бренд-амбасадорів з усього світу, 4 зони дегустацій, лекторій та понад 20 ексклюзивних позицій віскі.

У вартість квитка на фестиваль також входять: професійний дегустаційний келих Spiegelau, безкоштовний коктейль на основі віскі, гід фестивалем, відвідання будь-якої з 12 лекцій-дегустацій та 10% знижки у pop-up магазині від Good Wine.

Простір фестивалю поділили на 10 зон:

 4 дегустаційних зали;
 зона Selective Whisky з близько 20 позиціями обраного віскі;
 лекторій: 12 безкоштовних і 5 платних лекцій для професіоналів;
 Whisky Bar з авторськими коктейлями від чотирьох бартендерів Києва;
 фудбар та кав’ярня Yellow Place, де приготують 5 різних видів Irish Coffee;
 pop-up store Good Wine, де можна знайти фестивальні позиції.

 Кожний дегустаційний зал фестивалю має свою специфіку: у Залі#1 шукайте віскі з Південного та Північного Нагір’я, Зал#2 гігантам Спейсайду. Зал#3 ознайомить з американськими та ірландськими віскі, а ЗАЛ#4 – про азійські острови та віскі незалежних ботлерів.

 Усі 17 лекцій-дегустацій на Whisky Dram тривають по 45 хвилин. З них: 12 безкоштовних, де можна продегустувати віскі та поставити запитання професіоналам галузі. Вхід на безкоштовні лекції вільний і не потребує попередньої реєстрації. Проте, потрібно завчасно зайняти чергу за 15 хвилин до початку. Платні 5 лекцій в зоні PRO – для тих, хто вже давно любить і хоче глибше поринути у світ віскі. Квитки краще придбати заздалегідь.

 У фудбарі ви знайдете супи, бургери, лосось на грилі, гарбузові мафіни та інші страви. У зоні Whisky Bar чотири бартендери Києва представлять своє бачення сучасних коктейлів на основі односолодових віскі. Крім того, усім гостям пропонуватимуть безкоштовний коктейль, приготований на основі 12-літнього віскі Glenfiddich.

Додатковий бонус: кожен гість фестивалю отримує 10% знижки у Whisky Shop від  Good Wine.

Коли

20 жовтня,
12:00-20:00

Де

Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 10-12

Скільки

До 20 жовтня – 550 грн, після 20 жовтня – 600 грн.

Лінк

Купити квиток


Матеріал підготовлено за підтримки Good Wine.