Фестиваль BeLive відбудеться 21-24 червня в Києві на НСК «Олімпійський». Хедлайнерами фестивалю стали Jamiroquai, Everything Everything, Hurts, Parov Stelar.

BeLive – мультикультурний фестиваль, тож, крім музичних зон, працюватимуть інші тематичні майданчики.

 My Music stage – сцена українських виконавців. У центрі площі My Music облаштують терасу MARTINI, де можна випити коктейль MARTINI&TONIC, взяти аперитивний сет з Dip me, зарядити телефон або призначити зустріч друзям.

 Night stage – сцена з танцювальною музикою, де можна веселитися до ранку і зустріти схід сонця. Гурт інді-денс музики Elekfantz – хедлайнери 23 червня на Night Stage.

 Standup stage – це 3 дні stand-up комедії різноманітних форматів. Stand-up марафон буде починатися щодня о 15:00 та закінчуватися о 21:00. Кожен день на StandUp Stage буде починатися з найбільшого в країні відкритого мікрофона. За цю зону відповідальний український телеведучий і шоумен Андрій Шабанов.

 Ulichnaya Eda – серед учасників фудкорту – Croquer, Bistro Bistro, «Маца и Устрицы», Papa Grey та ще 50 виробників. До закусок можна буде придбати коктейль MARTINI&TONIC. Бари від MARTINI також будуть розміщені уздовж стадіону.

 Cinema Stage – лекції, майстер-класи та відеопрограми, підготовлені фахівцями найбільшої кінокомпанії України – FILM.UA Group та Ukrainian Film School. А ще – фільммейкерські активності, в яких зможуть взяти участь усі гості фестивалю.

 Blogging – тут можна поспілкуватися з блогерами: Чоткий Паца, Lady Diana, Маша Тимошенко, Діана Глостер, Jerry Heil, Red Lamp і Стас Давидов. До того ж на цій локації відбудеться зустріч з акторами телесеріалу «Школа» та розіграш. За його підсумком виберуть 3 переможців, які запишуть відео з кумирами.

Усі музичні сцени фестивалю працюватимуть почергово, щоб можна було встигнути на всіх виконавців. Також важливо, що фестиваль буде вільний від готівки.


Матеріал підготовлено за підтримки Martini