«Культурний Проект» запускає два літні табори для підлітків, які хочуть дізнатися більше про архітектуру. Перший пройде з 11 по 16 червня на тему архітектури модернізму, а другий – з 18 по 23 червня на тему закинутих територій Києва. Обидві події розроблені для участі підлітків від 10 до 15 років. Партнер курсу – Дитяча Архітектурна Школа.

Табір «Модернізм», 11-16 червня

На дітей чекає знайомство з професією архітектора: завдання на розвиток просторової уяви та критичного мислення, заняття серед зеленого саду, робота з різними матеріалами, масштабом, формою та кресленнями. Куратори проведуть екскурсію модерністичними будівлями столиці. Розкажуть, що таке «пам’ять» в архітектурному контексті та як з нею працювати в сучасному місті. І за підтримки професійних архітекторів діти реалізують власний проект: від ідеї до макету.

Вартість абонемента – 5190 грн, до 28 травня – 4690 грн.

Детальна програма табору 
Зареєструватися

Табір «Закинуті території Києва», 18-23 червня

Діти потраплять на інший бік міста, зазирнуть за паркани його історії та дізнаються, як давати друге життя занедбаним територіям. Щодня на учасників чекають воркшопи на свіжому повітрі, завдання, що провокують уяву та розвивають критичне мислення. Діти опанують базові інструменти архітектора, навчаться працювати з масштабом, креслити, спробують різні матеріали на дотик та дізнаються, як ідеї можуть втілитись у комфортні та функціональні споруди.

Вартість абонемента – 5190 грн, до 4 червня – 4690 грн.

Детальна програма табору
Зареєструватися

Куратор обох курсів – Богдан Волинський. Він архітектор, продюсер освітніх програм Харківської Школи Архітектури, співорганзіатор і тьютор студентських воркшопів, у тому числі – на міжнародній асамблеї студентів-архітекторів (EASA Malta 2015).


Матеріал підготовлено за підтримки «Культурний Проект»