У житловому комплексі «Бульвар Фонтанів» відкрили алею світломузичних фонтанів. Це 150-метровий каскад, що бере початок на території житлового комплексу і спускається до вулиці Саперне Поле.

ЖК «Бульвар Фонтанів» пояснюють ідею створення такого проекту тим, що хочуть повернути Києву його історичний статус «міста фонтанів».

22 вересня фонтани презентували усім жителям та гостям комплексу. Для музичних виступів запросили оркестр «Віртуози Києва», тріо LaFesta, оперну діву Марію Максакову і шоу «novaЯ» — співачка, яка грає на лазерній арфі.

Жителі комплексу мають постійний доступ до алеї фонтанів, щовечора тут відбуватимуться світломузичні шоу.

«У наших дворах тихо і немає машин – каже Світлана Касамара, керівниця центру продажів ЖК «Бульвар Фонтанів». – Автівки жителів охороняються у багаторівневих підземних паркінгах, доступ до яких є з кожного поверху комплексу. Двір і його благоустрій — це продовження комфортного життєвого простору наших мешканців. І алея фонтанів додає потрібної атмосфери відпочинку і затишку».

ЖК «Бульвар Фонтанов» — комплекс преміум-класу, розташований на перехресті вулиць Саперне Поле та Іоанна павла ІІ. Загальна площа — 4,06 га, будинків — 4, кількість поверхів — 8-24.


Матеріал підготовлено за підтримки ЖК «Бульвар Фонтанів»