На Airbnb середня ціна оренди квартири на добу в Одесі – 1459 гривень. Найбільше здають квартири в історичному центрі міста та біля пляжу Аркадія. На сайті крім звичних окремих кімнат та квартир багато пропозицій орендувати цілий дім біля моря.

Найбільш незвична пропозиція – каюта на яхті. Подібних пропозицій багато, з можливістю виходити в море у супроводі капітана. Доба на яхті коштує від 20 до 170 тисяч гривень.

Квартири для порівняння The Village Україна обирає серед тих, на які вже є відгуки гостей. Окремі кімнати, будинки та яхти до уваги не брались.

Найдорожча квартира


14863 ГРН

Розташована в Аркадії, в районі з найбільшою кількістю клубів та найпопулярнішим пляжем. За словами власника, море – в кількох хвилинах, його також видно з панорамних вікон. В описі особливу увагу приділили безпеці – територія житлового комплексу охороняється, є відеонагляд, консьєрж та співробітники охорони.

Квартира розрахована на чотирьох гостей, проте окрема спальня одна. У квартири всі відгуки – позитивні. Гості звертають увагу на привітність господаря і називають проживання тут найкращим досвідом в Одесі.

Друга за ціною квартира на сайті коштує 9111 грн і розташована в центрі міста. У квартирі три ванні кімнати та три спальні. Господарка квартири підкреслює, що проектував помешкання італійський дизайнер. На Airbnb два позитивні відгуки.

Найдешевша квартира


286 ГРН

Дворівнева квартира, розташована за 15 хвилин від центру міста. Згідно з описом, тут можуть зупинитися троє людей. Є кондиціонер та інші необхідні зручності. Всі відгуки винятково позитивні.

За таку ж саму ціну можна винаймати невелику квартиру в центрі для двох гостей. У квартири багато відгуків. Гості наголошують на чистоті квартири.

Фото: AirBnB