#Peremoga – це новий простір для роботи та івентів на вулиці Ярославів Вал, розташований у приміщенні колишнього готелю для військових «Червона зірка», будівля якого пустувала більше 20 років.

Це вже третій коворкінг мережі #PeremogaSpace. Він має площу 2800 м², розрахований на 350 робочих місць і має залу для подій до 120 людей. На першому поверсі простору відкриють кав’ярню та ресторан мережі Idealist.

#Peremoga на Ярвалу почала роботу 12 жовтня. Спочатку для резидентів відкрили 3 поверхи з робочими місцями різного формату, переговорними кімнатами та залами для подій. Протягом наступного місяця почне роботу заклад Idealist і решта поверхів простору.

#Peremoga

Де: вулиця Ярославів Вал, 15

Графік роботи: 24/7

Площа: 2800 м²

Переговорних кімнат: 7

Вартість: від 250 гривень за день

Концепція

Лара Немеш

співзасновниця та керівна директорка простору


У всіх своїх просторах ми передаємо концепцію перемоги через історії успіху українців у сьогоденні та в минулому. Новий простір присвятили мистецьким і літературним групам Києва 20 століття, надихнувшись історією вулиці та будівлі.

Сім переговорних кімнат присвятили театру «Березіль» Леся Курбаса, учасникам літературних об’єднань «Аспанфут» і «Бу-Ба-Бу», письменникам-шістдесятникам, митцям сквоту «Паркомуна». Наприклад, в одній із переговорних кімнат на стіні створили карту з адресами діячів руху, де вони часто збиралися. В іншій кімнаті центральним об’єктом інтер’єру стала скляна стільниця, під якою розмістили підсвічені книги. Оскільки література шістдесятників була під забороною, це був переважно самвидав, що поширювався малими накладами, і часто автори писали «у стіл». На стіні ми відтворили ескіз Алли Горської до обкладинки збірки Ліни Костенко «Зоряний інтеграл». Також у нас є переговорка, що називається «1991». Ми щиро вважаємо, що найбільшою перемогою 20 століття для України було здобуття незалежності, тому на стіні кімнати відтворили чернетку Акту про проголошення незалежності України.

Ми хотіли зробити комфортний сучасний простір для роботи й водночас передати в ньому дух та історію будинку, тому зберегли в інтер’єрі цегляні стіни, решту елементів замінили.


У новому просторі на Ярвалу продовжать ідею всіх #ПеремогаSpace надавати приміщення на пільгових умовах кілька годин на місяць під проведення подій, пов’язаних з освітніми та громадськими ініціативами.

Робочий простір

У коворкінгу пропонують три формати робочих місць.

1

Місце в коворкінгу на 2 поверсі

Це найгнучкіший формат, що дає можливість попрацювати в коворкінгу від кількох хвилин до цілого дня. Тут немає фіксованого робочого місця, проте клієнти мають доступ до безкоштовної кави, чаю та печива, кухні та принт-зони.


Вартість: перша робоча година – 60 гривень, кожна наступна – 50 гривень. Після 5-ої години перебування діє денний тариф – 250 гривень. Тарифікація похвилинна.

2

Фіксоване робоче місце на 5 поверсі

Орендувати таке робоче місце може як окрема людина, так і невелика команда на 1 місяць або довше.


Вартість: 335 доларів за місяць

3

Власний офіс на 3, 4 та 6 поверхах

Офіси пропонують для команд різного розміру – від 4 до 15 людей. Компанії можуть орендувати окремий офіс, цілий поверх «під ключ» із можливістю автономного доступу до поверху або поєднати формати офісу та фіксованих робочих місць. У #Peremoga кажуть, що гнучкість простору закладена також у форматі роботи з компаніями: вони мають право за місяць попередити про зміну кількості потрібних робочих місць, відповідно до зміни кількості людей у команді.

Першими резидентами простору стануть міжнародна компанія та кілька українських компаній з IT-сектору.

Власники офісів також матимуть доступ до авто- та велопарковки, які облаштували у дворику будівлі. Він також був занедбаним, тож засновники коворкінгу оновили в ньому асфальт, висадили дерева та облаштували освітлення.


Вартість: від 360 доларів за місяць

Для дотримання карантинних обмежень у загальному коворкінгу робочі місця розташовані на відстані 1,5 метри, у приміщенні розставлені санітайзери. Компанії, що орендують окремі офіси, можуть самостійно організувати формат карантинних заходів для своїх працівників.

Переговорні кімнати та зали

У коворкінгу 7 переговорних кімнат, розрахованих на 4–12 осіб. Інтер’єр кожної з них має елементи, присвячені діяльності мистецьких і літературних груп Києва 20 століття. Біля кожного з них розмістили QR-код, який веде на статтю з детальним описом про об’єкт.


Вартість: 26 доларів за годину

Також у просторі є 2 зали для подій місткістю 6 –120 осіб із проєктором, звуковою системою, мікрофонами та зоною для кава-пауз.


Вартість: від 75 доларів на годину

Зона відпочинку

На 0 поверсі #Peremoga розташовані загальна кухня та зона відпочинку з ігровою кімнатою, масажним кабінетом і кімнатою для медитації.

Зона відпочинку доступна лише для резидентів, що орендують офіс або фіксоване робоче місце.