«ЕБШ» відкривають новий спортхаб у Києві – цього разу на лівому березі. «ЕБШ Nalevom» розмістили поруч зі станцією метро «Осокорки», на четвертому поверсі бізнес-центру «Платинум».

Тут проводитимуть тренування з TRX, BOX, Functional Training, Stretching, Yoga, Animal Flow.

У новому «ЕБШ» два основних зали для групових і персональних тренувань – зона, обладнана для TRX, і простір для функціональних тренінгів та боксу. Також у новому просторі є тренажерний зал і бар зі здоровим меню.

«Функціонально у новому хабі буде те саме, що і в першому, але трішки більше простору. Там чудові величезні вікна з краєвидом. А ще роздягалки, якщо порівнювати з Воздвиженкою, будуть відчутно більшими. Він трішки більш «франшизний» за форматом: може розміщуватись де завгодно, ми вирішили не повторювати стилістику залу на Воздвиженці повністю», – пояснює співзасновник «ЕБШ» Олександр Польовий.

«Бізнес – це завжди експансія. Вона буває кількісною чи якісною. Якісною ми займаємось щодня: покращуємо подачу класів чи якість сервісу. Але потрібна й кількісна експансія. Правий берег нам вже зрозумілий, а лівий – це величезне місто у місті, де живе не менше половини нашої аудиторії – молоді, яка вже чогось досягла. Ці люди, як мінімум, ночують на лівому березі, а іноді й проводять увесь свій робочий день, – пояснює співзасновник ЕБШ. – Ми йдемо на лівий берег і паралельно розглядаємо заявки на франшизи в інших країнах. Зараз у нас їх близько тридцяти».

«ЕБШ Nalevom» почне роботу у суботу, 31 серпня. Вечірку-відкриття з тренуванням влаштовують 30 серпня. Адреса нового спортхабу – Дніпровська набережна, 28-В, БЦ «Платинум», 4 поверх.

Фото: Владислав Пінчук