Mastercard разом із The Village Україна запускає фотоконкурс #БІЛЬШЕніжмісто спеціально до оновлення платформи Mastercard Більше, що дозволяє держателям карток Mastercard отримувати винагороди за безготівкові оплати. За словами команди Mastercard, такий конкурс дає можливість відкривати з нового боку вже відомі нам українські міста та віртуально подорожувати країною за допомогою фото користувачів Instagram і Facebook. Конкурс триватиме з 18 березня до 15 квітня.

Умови конкурсу:

  1. Публікуйте архівне або нове фото нетипової локації улюбленого міста на своїй сторінці в Instagram або Facebook. Якщо маєте цікаву історію, пов’язану із цим місцем, – діліться нею в пості. 
  2. Ставте хештег #БІЛЬШЕніжмісто й теги @mastercardukraine, @thevillageua
  3. Щочетверга протягом місяця (з 18 березня до 15 квітня) креативна команда спецпроєктів The Village Україна обиратиме 10 переможців. Оголошувати переможців тижня ми будемо в stories на сторінці The Village Україна.
  4. Кожен переможець отримає річ із капсульної колекції BEVZA Mastercard Edition
  5. Фото переможців потраплять у соціальні мережі та статті The Village Україна

Щотижня ми будемо розігрувати новий елемент із капсульної колекції, який отримуватимуть переможці тижня. Серед них: ексклюзивні шарфи-пледи, в’язані жилети, худі та поясні сумки. Дизайнерка Світлана Бевза каже, що вони зображають її погляд на стиль сучасного міського жителя.

Колекцію створили спеціально до перезапуску програми Mastercard Більше. Вона доступна тільки для її учасників. Усі речі можна придбати в обмін на бали, які нараховуються за оплати картками Mastercard®.

Беручи участь у конкурсі, ви погоджуєтеся на використання ваших даних і фото.

Офіційні правила конкурсу

Матеріал підготовлено за підтримки