Ми живемо в ритмі великого міста, утомлюємося від потоку новин, іноді не встигаємо видихнути, вигораємо, шукаємо ідеальну шапку чи подарунок, запитуємо про плани на Новий рік, порівнюємо себе з іншими. Навіть саме це речення могло підвищити вашу тривожність, правда ж?

Щоби боротися з напругою та сумними новинами бренд IQOS разом з агенцією ZDATNI створили ідею EMIT.POSITIVITY. Це рух брендів і людей, який маніфестує радості буднього дня та бореться з тривожністю. До нього вже долучилися Poetry Home, SOCAR Energy Ukraine, JUL, мережа «The», artemklimchuk і Софія Русинович.

The Village Україна разом з IQOS розповідають про EMIT.POSITIVITY і як доєднатися до руху.

Як запустили позитивний рух

Для запуску руху обрали грудень – місяць, коли потрібно максимально швидко завершити всі справи, підбити підсумки та спланувати святковий період. Це означає прискорений темп життя та постійну нервовість.

У відповідь на це бренд розмістив короткі позитивні меседжі в п’яти містах України. Для цього обрали не випадкові місця, а локації підвищеної напруги, як-от торгові центри, аеропорти, зупинки громадського транспорту та дороги з постійними заторами. Усі ці написи обігрували контекст і знайомі всім ситуації, тож відгукнулися містянам, і вони почали активно поширювати їх у соцмережах.

Хто вже долучився до EMIT. POSITIVITY

Про позитивні борди від EMIT. POSITIVITY і де їх шукати вже написали українські медіа The Village, bit.ua, MMR, Sostav, bazilik.media.

Бренди-партнери, які долучилися до руху EMIT. POSITIVITY, створять лімітовані версії своїх продуктів. Головна ідея колаборацій – нагадати про щоденні радості. Навіть у середу посеред робочого дня.

Серед брендів, що долучилися до руху:

• Poetry Home запустили лімітовані аромати свічок, які нагадають про справді важливе

  На SOCAR Energy Ukraine ви знайдете позитивні написи та зможете випити авторську каву

• Jul готує нову колекцію в лютому

• Мережа ресторанів «The» створить позитивний дизайн у своїх просторах. А також запустить тістечка, якими можна снідати, обідати та вечеряти без докорів сумління

Разом з EMIT.POSITIVITY також створять нові продукти дизайнер жіночого одягу artemklimchuk і дизайнерка та співзасновниця бренда ROUSSIN Софія Русинович.

Як стати частиною руху

До EMIT. POSITIVITY може приєднатися будь-хто: від брендів, які хочуть надихнути своїх клієнтів, до медіа, які з радістю поділяться позитивним настроєм із читачами. Якщо ви хочете розказати про рух чи долучитися до нього, напишіть на пошту [email protected].

Матеріал підготовлено за підтримки