26 травня на НСК «Олімпійський» відбудеться фінал Ліги чемпіонів УЄФА – матч між англійським «Ліверпулем» та іспанським «Реалом». Через це наприкінці травня в Київ приїдуть 30 000 іспанців та англійців. Загалом у столиці очікують близько 70 000 іноземних туристів. The Village Україна проглядає, скільки коштує бронювання житла на одну ніч з 26 на 27 травня на сервісах бронювання житла Booking.com і Airbnb.

Airbnb

Власники київських квартир приготували спеціальні пропозиції для футбольних фанатів. Є квартира з кікером, радянськими диванами та американським прапором на стіні. Зняти таке житло можна на Подолі за 40 463 гривні.

Якщо ви хочете зупинитися поближче до стадіону – доведеться заплатити 177 010 гривень за ніч. За цю суму ви отримаєте «затишну і світлу» трикімнатну квартиру з двома окремими спальнями.

Квартира з однією спальнею неподалік площі Льва Толстого обійдеться у 160 011 гривень. Власники обіцяють, що тут «є все для комфортного життя».

Якщо ви погодитеся жити подалі від стадіону – є варіант біля метро «Голосіївська» (це все ще «у центрі міста», вказують власники). Квартира з однією спальнею коштуватиме 105 097 гривень.

Зупинитися можна на Лівобережній. За 59 879 гривень вам запропонують 6 спальних місць. У ціну включено ще й сніданок.

Зупинятися на Шулявці у квартирі, розрахованій на 4 гостей коштуватиме значно дорожче, ніж на Лівобережній, – 134 998 гривень за одну ніч.

Щоб зекономити, можна не знімати цілу квартиру та відмовитися від житла в центрі. Ми знайшли можливість зняти ліжко у загальній кімнаті за 3 941 гривню. Як бонус – у квартирі живуть двоє котів.

Для тих, хто економити не хоче, є можливість зняти цілий дерев’яний будинок у передмісті. Тут розмістяться 8 гостей: у будинку 4 спальні та 5 ліжок. Коштуватиме це 262 744 гривні за добу.

Booking.com

На дати 26-27 травня сервіс Booking.com повідомляє: «У місті Київ на ваші дати 99% помешкань уже недоступно на нашому сайті». Всього знайдено 3 помешкання.

Найдорожчий доступний варіант: 190 000 грн. Стільки коштує стандартний номер з двоспальним ліжком у готелі Harmony on Andreew descent, який розташований на вулиці Воздвиженській.

Трошки дешевший варіант: 187 688 грн за номер у готелі Khreschatyk Guest House. У таку вартість обійдуться апартаменти-студія з двоспальним ліжком і диваном-ліжком. Готель розташований на вулиці Хрещатик. У номерах є повністю обладнані кухні. Ціни на апартаменти з одною-двома спальнями стартують від 220 000 грн.

На вулиці Білоруській у районі метро «Лук’янівська» за 140 000 грн пропонують номер з одним двоспальним і двома односпальними ліжками.

Дешевше – за 45 000 грн – Booking пропонує житло в 12 кілометрах від Києва в готелі Fortetsya Hetmana, що розташований у с. Гатному.