Місто живе. The Village Україна – видання про життя у місті. Відкриваються бізнеси, стартують суспільні проекти, культура виходить за межі нішевих тусовок – люди змінюють простір навколо. Нам бракувало новин про те, що відбувається з нашим містом. Наші читачі хочуть якості.

Зі старту ми фокусуємося на Києві: від ремонту доріг до місць, де можна випити хорошої кави. Далі – великі українські міста. Пишемо про зміни, пишемо про людей і те, що їх хвилює.

Ми знаємо наших читачів в обличчя – ми купуємо каву в тих самих кав’ярнях, ми разом ходимо на концерти, у нас десятки спільних друзів у соціальних мережах. Для вас ми не маємо права працювати погано. Індикатором якості для нас будуть відгуки читачів.

Наші теми

Сіті-гайд мусить збирати найцінніше, структурувати інформацію та зручно ділитися нею з вами. The Village Україна писатиме про те, що справді впливає на життя містян. Наші герої – ви.

Новини. Ми будемо обирати найважливіше. Більшість новин The Village Україна стосуються міського життя. Наше завдання – пояснити, чому саме це важливо знати.

Місто. Розповідаємо історії тих, хто змінює міський простір – відомих усім та тих, хто лишається поза кадром. Після перемоги на відборі для Євробачення Женя Галич радив медіа менше бігати за зірками та звернути увагу на нових людей. Плюсуємо.

Бізнес. Розповідаємо історії підприємців та брендів в Україні. Наш пріоритет – суспільно відповідальні компанії, бізнеси, які дбають про екологію та громадський простір. Ми шукаємо підприємців, які творять нову культуру.

Їжа. Будемо вчитися відповідально ставитися до того, що їмо. Звідки беруться продукти? Як відрізнити якісну їжу? Хто готує для нас? У традиційній рубриці «Нове місце» розповімо про нові заклади та зміни у ваших улюблених ресторанах і барах.

Стиль. Новинки від українських та світових брендів, смаки мешканців міста. Традиційні «Квартира тижня» та «Офіс місяця» залишаються.

Культура. Музика, театр, кіно, арт – допоможемо вам з планами на вечір. Колись ця рубрика називалась «Розваги». Ми вирішили не розділяти відпочинок і культуру.

Знання. У форматі «Перші сторінки» публікуємо уривки книг, які щойно надрукували або невдовзі привезуть у книгарні. Формат «Лекторій» збиратиме свіжі прикладні знання для вас.

Діти. Розповідаємо, як допомогти дитині вирости вільною та щасливою особистістю. Люди, які давно мають дітей, та молоді батьки ділитимуться досвідом та допомагатимуть один одному.

У кожній історії ми фокусуємось на користі, яку вона несе читачеві. The Village Україна – це сервіс для містян. Ми служимо інтересам читачів. Ми працюємо, щоб підвищувати якість життя у місті.

Редакційна політика

Ми – комерційний проект. Ми хочемо заробляти, виробляючи якісний контент. На ринок приносимо якість і принципи, зміни і конкуренцію.

Без прихованої реклами. Весь комерційний контент чітко маркується. Робота відділу продажів та редакції розділена. Наші рекламодавці не отримують піар-бонусів. При спробі підкупу авторів ми припиняємо співпрацю з брендом на тривалий період.

Реклама на сайті. Ми прагнемо, щоб реклама на сайті була етичною, коректною та ефективною. Ми проти ботів, брудного трафіку та махінацій з лічильниками.

Мова. The Village Україна виходить українською мовою. Іншомовні коментарі та інтерв'ю перекладаються та адаптуються для публікації на сайті. Архівний контент (опублікований до 2014 року) збережено на сайті мовою оригіналу.

Конфлікт інтересів. Якщо при підготовці матеріалу редакція виявляє у автора конфлікт інтересів через бізнесові, сімейні чи інші зв’язки – вказуємо інформацію про конфлікт інтересів або не публікуємо матеріал.

Позиція редакції. Публікації на сайті відображають позицію авторів та героїв. Редакція може не розділяти їхніх поглядів. The Village Україна не дає трибуну людям, які закликають до ворожнечі через расову чи релігійну ознаку. Ми проти дискримінації чи приниження людської гідності.

Давайте ввалимо разом.

Контакти

Щоб спілкуватися з редакцією: [email protected]

Для комерційної співпраці: [email protected]

Ілюстрація:

ЄВГЕН величев