Завдяки релокації підприємств та відновлення роботи українського бізнесу, найбільше вакансій пропонують для працівників виробництв, йдеться в аналітиці OLX. 

Зокрема в Україні продовжують активно працювати швейні цехи та виробництва, тому попит має професія швачок та кравців із середньою заробітною платою 12 500 гривень. Є високий запит і на водіїв, оплата праці для цієї спеціальності розпочинається також від 15 тисяч гривень.

За останній рік в Україні дещо покращилась ситуація на ринку нерухомості, бізнес оживає, відновлюються будівництво житлових та комерційних обʼєктів. Паралельно із тим у багатьох містах почався період відбудови та реставрації будинків, що постраждали від агресії Росії. Тому до професій, на які є попит в Україні, додаються працівники будівельної галузі, різноробочі. Їх заробітна плата складає в середньому від 13 тисяч гривень на місяць.

Ввійшли у топ від OLX і працівники СТО: популярними професіями виявилися автослюсарі, автоелектрики із зарплатою в середньому 20 тисяч гривень.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


The Village Україна також розповідали, де в Україні можна знайти підробіток і скільки готові платити. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі