«Нова Пошта» запустила послугу адресного забору в Польщі. Кур’єра можна викликати на будь-яку польську адресу, але тільки для відправлень вагою до 30 кілограмів.

Послуга діє навіть у тих містах, де немає відділень Nova Post, відзначають у компанії. Вартість виклику курʼєра – 43 гривні (5 злотих).

Щоб замовити адресний забір, потрібно заповнити заявку за цим посиланням й оплатити доставлення на сайті, а також самостійно запакувати посилку.

Дату прибуття кур’єра можна узгодити з оператором контакт-центру, який зателефонує після подання заявки. Курʼєрська служба працює з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00.

Кур’єр не перевіряє вміст відправлення. Якщо під час перевірки митна служба виявить у посилці заборонені товари, вони будуть вилучені або посилку повернуть відправнику, який повинен буде сплатити витрати за повернення.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У Польщі «Нова пошта» відкрила вже 19 відділень у девʼяти найбільших містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів. Адреси й графік роботи відділень Nova Post у Польщі можна переглянути за цим посиланням.


У березні 2023-го «Нова пошта» відкрила вантажне відділення у Вільнюсі (перше в Литві). На початок року також анонсували відкриття Nova Post у Чехії й Німечині.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі