«Планета кіно» відкрила кінотеатр у Львові із залами Re’Lux у розважальному центрі Leoland, повідомив співзасновник мережі кінотеатрів Дмитро Деркач

Кінотеатр складається виключно з залів Re’Lux. «Такого формату в нас ще не було. У Leoland у Львові – виключно кіноресторан», – написав Деркач.

У кінотеатрі – пʼять залів з розкладними кріслами (по 11 пар кріслел), зі столами й планшетами. Через планшет можна замовити їжу та напої, офіціанти їх принесуть на ваш стіл.

«Ми робимо професійний ресторан і бар, і це вже буде наш четвертий ресторан. Основна ідея – зручно їсти в залі, у темряві, під час перегляду фільму, тому основний акцент на finger-food», – додав Деркач. 

У меню «кіноресторану» бургери, тако й суші-роли. «Мої особисті фаворити – це васабі-креветки, курячі палички, клаб-сендвіч, тако з креветками й чизкейк»,  – сказав співвласник мережі кінотеатрів. 

Це перший кінотеатр мережі «Планета кіно», який працює за франшизою. Квитки вже в продажу. Вони коштують від 180 гривень. Купити можна на сайті

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Планета кіно» – це мережа із 10 кінотеатрів, які розташовані в Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах і Дніпрі. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі