Автобусний перевізник FlixBus запускає ще три лінії з Києва до Польщі: до Гданська, Гдині, Торуня й Бидгоща.

нові Маршрути:

 Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава;

Перший рейс відбудеться 31 березня. Відправляється тричі на тиждень з Києва, у вівторок, пʼятницю й неділю. Зворотне відправлення з Варшави – у понеділок, середу й суботу.

 Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава – Лодзь – Познань;

Перший рейс – 2 квітня. Відправлення чотири рази на тиждень. З Києва у вівторок, середу, п’ятницю, суботу. У зворотному напрямку – у середу, четверг, суботу й неділю.

Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава – Торунь – Бидгощ – Гданськ – Гдиня.

Перший рейс – 2 квітня. Відправляється чотири рази на тиждень. З Києва – у понеділок, середу, четвер і неділю. У напрямку з Польщі до України відправлення в понеділок, вівторок, четвер і п’ятницю. 

Деякі з цих міст вперше з’явилися в українській мережі FlixBus, раніше доїхати до них можна було тільки рейсом із пересадкою.

На новій лінії з Києва до Варшави автобус їде винятково протягом дня: вранці відправляється з Києва, увечері прибуває до польської столиці. Відповідно, щодня між Києвом і Варшавою буде до шести відправлень, кажуть перевізники.

Квитки можна придбати на сайті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Загалом FlixBus має 20 ліній з України, 12 із яких відкрили після початку повномасштабного вторгнення. Це рейси до Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини й Австрії.

У лютому 2023 року перевізник запустив ще два рейси до Гамбурга й Варшави, які вирушатимуть із Києва й Одеси відповідно.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі